Bearbetning pågår

E-post
50% rabatt

E-posttjänst

Bygg kundförtroende med professionella e-postadresser

500.00 kr

Jämförpris: 41.67 kr Spara 16.67%

E-post@Din-Domän

Visa er professionalism och upplev fördelen med domänbaserad e-postadress.

100 GB lagringsutrymme

Lagringsutrymme som kan vara svårt att fylla. Ni behöver aldrig radera mejl och ni kommer alltid att ha plats för nästa mejl.

Obegränsat antal e-postkonton

Obegränsat antalet mejladresser ingår i våra Mail paket.

Kraftfull kontrollpanel

Vår kontrollpanel (cPanel) ger er full kontroll över era domännamn och mejlkonton via er webbläsare.

Åtkomst överallt

Webbaserad e-post ger er möjlighet att läsa er e-post från vilken internetansluten dator, laptop eller telefon som helst.

Obegränsat antal parkerade domäner (DNS och E-post)

Det maximala antalet alias-domäner som inte har egen hemsida.

Spamblockering

Inbyggt spamskydd för att hålla er mejllåda fri från oönskad post.

Backup

Återställ raderade mejlkonton eller meddelanden med vår säkra backup funktion.

Vad ingår i våra e-posttjänster?

Kraftfull kontrollpanel

Kraftfull kontrollpanel

Kontrollpanelen är den centrala delen i er tjänst och innehåller verktyg för hantering av er hemsida samt e-post. Ni kan enkelt lägga till, ta bort eller hantera befintliga e-postadresser för den anslutna domänen.

Tillförlitlig e-post

Tillförlitlig e-post

Svenska Domäner Stockholms kunniga team sköter det dagliga underhållet av er e-posttjänst så att ni kan fokusera på er verksamhet. Vi gör det enkelt för er att kommunicera samt få saker uträttade genom att tillhandahålla tillförlitliga e-posttjänster som möter era behov. Med en internetansluten dator har ni tillgång till era meddelanden och kontakter via ett enkelt och stilrent webbläsargränssnitt. Ni har även möjligheten att använda ert favoritprogram eller mobila enhet för att läsa er e-post.

Säkerhet och skydd

Säkerhet och skydd

Ständigt uppdaterade säkerhetsskydd samt rutiner hjälper oss att skydda er mot hackers, botnet, phising och spam. Vårt team av tekniker förebygger även framtida attacker genom att övervaka och åtgärda de säkerhetsbrister som kan uppstå.

Förstklassig support

Förstklassig support

Förstklassig support ingår i alla våra tjänster. Om ni behöver hjälp som sträcker sig utöver det vanliga, kontakta vår professionella support. Vårt supportteam är stolta över att kunna leverera en oöverträffad kundupplevelse. Vi löser inte bara tekniska problem, vi erbjuder även vägledning ni behöver för att lyckas på webben.

Daglig Säkerhets­kopiering

Daglig Säkerhets­kopiering

Daglig säkerhetskopiering skyddar er tjänst från förlust av viktig information. Den dagliga säkerhetskopieringen genomförs via en dedikerad fiberoptisk anslutning och innehåller all data från hemsida, databaser samt e-post. Vid en eventuell systemkrasch är alla våra kunder garanterade en snabb återställning av sin data.

Hög prestanda och tillförlitlighet

Hög prestanda och tillförlitlighet

Vår exklusiva teknologi erbjuder er genuin prestanda och hög tillförlitlighet vilket även medför snabbare responstider för våra kunders hemsidor. Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna inom nätverksteknologin. Ett samarbete som startade 1991 gör dem medvetna om våra kunders förväntningar - snabba och tillförlitliga tjänster vid behov.

Varför väljer våra kunder oss?

26 års erfarenhet

2017 är vårt 26:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner Stockholm innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 26 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner Stockholm månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om ni mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle ni stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Varför behöver jag ett e-postpaket?

Att ha en egen e-posttjänst knuten till ert domännamn ger en professionell touch vare sig ni hanterar ett stort företag eller ett litet projekt som en hobby.

Hur kan jag använda min e-post?

Precis som ni vill! Vi erbjuder en webbaserad e-postklient så att ni kan komma åt er e-post var ni än befinner er. Ni har även möjlighet att ställa in er e-post i en extern e-postklient så som Outlook eller Mac Mail om ni istället föredrar det. Även telefoner och surfplattor kan naturligtvis hantera era skapade e-postadresser fullt ut.

Varför ska jag använda era webbhotell?

Svenska Domäner Stockholm har erbjudit e-posttjänster sedan 1991 och haft nöjda kunder sedan dess. Den mångåriga erfarenheten vi besitter har byggt en hög teknisk kvalitet kombinerad med en kunnig support som finns där för att hjälpa er med frågor gällande era tjänster.