Bearbetning pågår

SSL Certifikat

Skydda dina besökares data!

Gratis SSL-certifikat
Let´s Encrypt

Read more
Kostnadsfri grundläggande kryptering för er hemsida.
Obegränsat antal domäner
Utfärdat inom några minuter
Förnya automatiskt var 90:e dag

QuickSSL Premium

2 245.00 kr

Jämförpris: 187.08 kr

Skaffa grundläggande skydd för din webbplats.
Enskild domän
Domänvalidering
Utfärdat inom några minuter
Upp till 256-bitars kryptering, 2048-bitars nyckel
$500 000 garanti

True BusinessID

2 495.00 kr

Jämförpris: 207.92 kr

Stark nivå av SSL för företag
Enskild domän
Organisationsvalidering
Utfärdat inom 1-2 arbetsdagar
Upp till 256-bitars kryptering, 2048-bitars nyckel
$1 250 000 garanti

True BusinessID Wildcard

8 620.00 kr

Jämförpris: 718.33 kr

Skydda obegränsat antal underdomäner.
1 domän + alla underdomäner
Organisationsvalidering
Utfärdat inom 1-2 arbetsdagar
Upp till 256-bitars kryptering, 2048-bitars nyckel
$1 250 000 garanti

True BusinessID™ With EV

4 995.00 kr

Jämförpris: 416.25 kr

Skaffa grönt säkerhetssigill för maximal trovärdighet och säkerhet.
Enskild domän
Utökad validering
Utfärdat inom 10 arbetsdagar
Stark 256-bitars kryptering, 2048-bitars nyckel
$1 500 000 garanti

*Alla priser visas inklusive moms
* Procentberäkningarna baseras på årliga betalningar

Vad är ett SSL-Certifikat?

SSL (Secure Socket Layer) är en säkerhetsteknologi som används för att upprätta en krypterad länk mellan en server och en klient - vanligtvis en webbserver (hemsida) och en webbläsare; eller en e-postserver och ett e-postprogram. För att kunna etablera en SSL anslutning krävs det att webbservern har ett SSL Certifikat installerat.

Säkerhet

Miljontals webbplatser använder SSL kryptering för att säkra anslutningar och hålla sina kunders digitala data säker. Alla som begär någon form av information såsom inloggning, personuppgifter eller betalinformation på sin hemsida bör använda sig av SSL. SSL erbjuder säker överföring av känslig information såsom kreditkorts-, personnummer och inloggningsuppgifter. SSL certifikat finns i olika säkerhetsnivåer, beroende på några faktorer, vilket certifikat en webbplats använder, vilken typ av webbläsare någon använder och webbserverns kapacitet. Vanligtvis kan man se ledtrådar gällande dessa funktioner i webbläsaren - Site Seals, HTTPS, "gröna hänglåset" är alla indikation på en skyddad hemsida.

Varför väljer våra kunder oss?

27 års erfarenhet

2018 är vårt 27:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner Stockholm innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner Stockholm månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om ni mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle ni stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Vad är syftet med att använda SSL-certifikat?

Användning av SSL-säkerhet är ett av de snabbaste, enklaste och mest kostnadseffektiva sätt att bygga upp er trovärdighet på samt säkerställa säkerheten för era kunder och framgången för ert företag. När data är krypterad kan den inte stjälas av obehöriga över internet, era kunders känsliga information förblir skyddad och de får förtroende för ert företag. I korthet, genom att skydda era besökare skyddar ni även ert rykte på internet.

Vilken typ av SSL-certifikat behöver jag?

Det finns flera typer av certifikat ni kan välja mellan: Domän Validerade Certifikat, Extended Validation Certifikat och Wildcard Certifikat.
Domän Validerade Certifikat lämpar sig bra för e-handel sidor och alla andra sidor där ni önskar ett säkert informationsflöde mellan er sida och besökarna.
EV-certifikat ger säkra anslutningar, verifierar verksamhetens identitet och bidrar till att förhindra bedrägerier genom en grundlig uppsättning av kontroller och valideringar.
Ett Wildcard SSL-certifikat gör det möjligt att ha SSL-kryptering på ett obegränsat antal underdomäner med hjälp av ett enda certifikat. Underdomänerna måste tillhöra samma domännamn (t.ex example.com).

Vad är ett EV SSL (Extended Validation Certificate)?

Grundläggande SSL-säkerhet är ett måste för onlinebutiker och andra sidor där transaktioner genomförs men ni kan även använda avancerad SSL-säkerhet med starkare kryptering och mer rigorös företagskontroll. Denna typ av SSL kallas Extended Validation (EV) SSL och kan användas för att ge besökarna ett omisskännligt tecken (ett grönt hänglås i webbläsarens adressfält) på att er hemsida är skyddad och bidra till att bygga ännu mer förtroende för er hemsida.