Bearbetning pågår

Webbhotell

Er Hemsida Börjar Här!

Våra webbhotell är designade och skräddarsydda för att uppfylla era behov. Oavsett om ni är en oberoende bloggare, litet eller stort företag är våra webbhotell skräddarsydda för att uppfylla era behov med en rik uppsättning funktioner och flexibla betallösningar. Genom att välja Svenska Domäner Stockholm som er leverantör kommer ni att ha möjlighet att bygga er hemsida på en kraftfull, pålitlig och säker infrastruktur med 99,9% upptid samt dra nytta av vår lättanvända hemsidesbyggare och professionella e-posttjänst. Prova oss riskfritt med 30 dagars öppet köp!

Starter

Jämförs pris: 29.17 kr Spara 16.67%

Genomsnittlig prestanda: Bästa alternativet för en enklare hemsida.
15 GB lagring
En domän (hemsida)
Inga parkerade domäner
Obegränsat antal e-postkonton
Obegränsat antal vidarebefordringar av mejl
Gratis SSL certifikat
App-installerare
Hemsidesbyggare- Lite
Daglig säkerhetskopiering
Fri support
30 dagars öppet köp
Bästa erbjudandet

Professional

Jämförs pris: 66.67 kr Spara 16.67%

Hög prestanda: En fantastisk lösning om ni har flera webbsidor.
150 GB lagring
5 tilläggsdomäner (hemsidor)
Obegränsat antal parkerade domäner
Obegränsat antal e-postkonton
Obegränsat antal vidarebefordringar av mejl
Gratis SSL certifikat
App-installerare
Hemsidesbyggare - Premium
Daglig säkerhetskopiering
Fri support
30 dagars öppet köp

Business

Jämförs pris: 125.00 kr Spara 16.67%

Ultimat prestanda: För komplexa webbplatser och tyngsta trafiken.
300 GB lagring
Obegränsat antal tilläggsdomäner (hemsidor)
Obegränsat antal parkerade domäner (DNS och E-post)
Obegränsat antal e-postkonton
Obegränsat antal vidarebefordringar av mejl
Gratis SSL certifikat
App-installerare
Hemsidesbyggare - Premium
Daglig säkerhetskopiering
Fri support
30 dagars öppet köp

*Alla priser visas inklusive moms
*Procent beräkningarna baseras på månatliga betalningar

StarterGenomsnittlig prestanda: Bästa alternativet för en enklare hemsida.
ProfessionalHög prestanda: En fantastisk lösning om ni har flera webbsidor.
BusinessUltimat prestanda: För komplexa webbplatser och tyngsta trafiken.
Prissättning
1 månad 35.00 kr 80.00 kr 150.00 kr
1 år 350.00 kr

Jämförs pris: 29.17 kr Spara 16.67%

800.00 kr

Jämförs pris: 66.67 kr Spara 16.67%

1 500.00 kr

Jämförs pris: 125.00 kr Spara 16.67%

3 år 840.00 kr

Jämförs pris: 23.33 kr Spara 33.33%

1 920.00 kr

Jämförs pris: 53.33 kr Spara 33.33%

3 600.00 kr

Jämförs pris: 100.00 kr Spara 33.33%

Funktioner
Lagringsutrymme 15 GB 150 GB 300 GB
Bandbredd Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Upptid 99,9% 99,9% 99,9%
Tilläggsdomäner Upp till 5 Obegränsat
Parkerade domäner Obegränsat Obegränsat
Underdomäner 10 50 Obegränsat
Gratis SSL-certifikat
Kontrollpanel
MySQL 1 Obegränsat Obegränsat
phpMyAdmin
1-klick installationsprogram
Hemsidesbyggare Lite versionen Premiumversionen Premiumversionen
30 dagars öppet köp
E-post
E-postkonton Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Webbmejl
POP3 konton
SMTP
IMAP
Vidarebefordring Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Automatiska svar
Spamskydd
Språk
PHP 7
Perl
Python
Ruby

Starter

Professional

Business

Vad Ingår i Våra Webbhotell?

Kraftfull hemsidesbyggare

Kraftfull hemsidesbyggare

Skapa er webbplats med vår intuitiva dra och släpp hemsidesbyggare. Ni kommer att få igång hemsidan på några minuter. Glöm nedladdningar eller särskild programvara, vi har alla de verktyg ni behöver. Hemsidesbyggaren levereras med ett stort urval av färdiga fullt responsiva mallar som ni enkelt kan skräddarsy med egen text och bilder. Hemsidesbyggaren är GRATIS och den följer med i alla våra webbhotell.

Installation av 400 gratisappar med ett klick

Installation av 400 gratisappar med ett klick

Med vårt automatiska installationsprogram kan ni enkelt installera fler än 400 populära applikationer direkt från er kontrollpanel. Välj den lämpligaste programvaran för er webbplats från en mängd olika kategorier t.ex. bloggar (Wordpress ), Forum (phpBB, MyBB), CMS (Joomla, Drupal), e-handel (Magento, Open, PrestaShop) och många fler.

Tillförlitlig E-post

cPanel - #1 Kontrollpanel

Om ni vill använda er av cPanel för att hantera ert webbutrymme är våra webbhotell det bästa valet för er. cPanel är världens mest använda kontrollpanel för hantering av webbsidor och erbjuder en rik uppsättning funktioner som användare alltid kan nå via ett gränssnitt i sin webbläsare. Med cPanel kan ni hantera er webbtjänst snabbare även om ni inte är en professionell utvecklare.

Gratis SSL

Gratis SSL

Miljontals hemsidor använder SSL-kryptering för att skydda kunders digitala data vid anslutningar och utbyte av information med webbplatsen. Det är viktigt för oss att våra kunder är medvetna om riskerna och till fullo skyddade och vi erbjuder därför gratis SSL-certifikat som standard i alla webbhotell vi säljer. För webbplatser som kräver mer avancerade SSL-konfigurationer stöder vi även certifikat från andra certifikatutgivare.

Daglig Säkerhets­kopiering

Daglig Säkerhets­kopiering

Daglig säkerhetskopiering skyddar er tjänst från förlust av viktig information. Den dagliga säkerhetskopieringen genomförs via en dedikerad fiberoptisk anslutning och innehåller all data från hemsida, databaser samt e-post. Vid en eventuell systemkrasch är alla våra kunder garanterade en snabb återställning av sin data.

Förstklassig Support

Förstklassig Support

Förstklassig support ingår i alla våra tjänster. Om ni behöver hjälp som sträcker sig utöver det vanliga, kontakta vår professionella support. Vårt supportteam är stolta över att kunna leverera en oöverträffad kundupplevelse. Vi löser inte bara tekniska problem, vi erbjuder även vägledning ni behöver för att lyckas på webben.

Hög Prestanda och Tillförlitlighet

Hög Prestanda och Tillförlitlighet

Vår exklusiva teknologi erbjuder er genuin prestanda och hög tillförlitlighet vilket även medför snabbare responstider för våra kunders hemsidor. Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna inom nätverksteknologin. Ett samarbete som startade 1991 gör dem medvetna om våra kunders förväntningar - snabba och tillförlitliga tjänster vid behov.

Säkerhet och Skydd

Säkerhet och Skydd

Ständigt uppdaterade säkerhetsskydd samt rutiner hjälper oss att skydda er mot hackers, botnet, phising och spam. Vårt team av tekniker förebygger även framtida attacker genom att övervaka och åtgärda de säkerhetsbrister som kan uppstå.

Varför väljer våra kunder oss?

26 års erfarenhet

2017 är vårt 26:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner Stockholm innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 26 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner Stockholm månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om ni mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle ni stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Vad är ett månadsabonnemang och vad är det bra för?

Är ni osäker på hur lång tid ni behöver våra tjänster? Vill ni inte binda er ett helt år? Inga problem, vi erbjuder våra kunder månadsabonnemang!

Vad kan jag göra med ett webbhotell?

En webbhotelltjänst ger er möjligheten att skapa både hemsida och e-postadresser. Vi erbjuder olika paket för att uppfylla era behov. Ni har alltid möjlighet att flytta upp eller ned ett steg, om ni känner att den valda tjänsten inte är anpassad till era behov.

Varför ska jag använda era webbhotell?

Vi är väl medvetna om vikten av att hålla det enkelt men ändå erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi vill att våra kunder ska komma igång så fort som möjligt, både med deras webbsida och e-posttjänster. Vi erbjuder därför en lättanvänd Hemsidesbyggare för skapande av er hemsida och en 1-klicksinstallation av program där ni kan hitta er favorit bland olika CMS system. Det innebär att ni har möjlighet att fullt ut skapa och publicera en komplett webbsida som är sparad och tillgänglig oavsett var ni befinner er. Genom vår långa erfarenhet förstår vi att kunder skiljer sig i kunskap och intresse. Oavsett om ni bara vill att allt ska fungera eller gå in djupare på de tekniska aspekterna, är vi det rätta företaget för er.