Registrera Er Domän Snabbt Och Enkelt

Registrera Svenska domännamn till marknadens bästa pris.

Kampanj

29 1 kr/mån

Registrera

Den bäst anpassade toppdomänen för aktiviteter, kampanjer eller uppmaningar att agera.

Kampanj

29 1 kr/mån

Registrera

Världens vanligaste och mest sökta toppdomän, viktigt att ni säkrar ert domännamn under denna toppdomän.

Kampanj

49 9 kr/mån

Registrera

Webbhotell

Tillförlitliga tjänster
Bra priser

Kampanj

Från29 9 kr/mån

Kom igång

E-posttjänster

Mobilkompatibel
Säker anslutning

Från39 kr/mån

Kom igång

SSL Certifikat

Prisvärt
Tillförlitligt

Från996 kr/år

Kom igång

Varför väljer våra kunder oss?

23 års erfarenhet

2014 är vårt 23:e år i branchen men vi känner oss nystartade. Detta grundar sig i vår strävan efter nya ideér, ny teknologi och innovationer. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, bland dessa finns några av världens största företag.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner innebär säkerhet att vi gör allt för att skydda er data. Vi skyddar även dina tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising. Vår säkerhetspolicy och rutiner hjälper dig att vinna tilliten hos dina kunder så att du bekymmersfritt kan fokusera på din verksamhet.

Bästa Prıserna

När du jämför de verkliga kostnaderna så ger vi dig mer för pengarna. Snabbare hårdvara, smartare mjukvara och förstklassig support. Vi vill erbjuda dig de bästa produkterna och servicen till ett bra pris.

Tillförlitlighet

Under våra 23 år har tekniken och tjänsterna förändrats mycket, men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Detta driver oss att erbjuda de bästa produkterna och servicen på marknaden. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar dig.

Vad våra kunder säger om oss?

1 2 3
”Sweet music! Stort tack för snabb och smidig service som alltid från er.”

Christoffer-Tilley Frisell

Om Oss

Om Oss

Svenska Domäner är ett av de ledande företagen på webbhotell och domänhanterings marknaden. Företaget är verksamt i de fyra nordiska länderna och har målsättningen att vara det bästa webbhotellet för sina kunder.