Låt oss bygga en fantastisk
Wordpress-webbplats åt dig

Få en stilren, skräddarsydd WordPress-webbplats till ett överkomligt fast pris. Vi kan skapa en unik webbshop som matchar din varumärkesidentitet och hjälper dig att sticka ut från mängden. Du behöver inte göra det själv, vi har ett effektivt team av experter redo att sätta igång.

Vi tar hand om detaljerna så du kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

Låt oss ta hand om allt, från design till utveckling, så att du kan fokusera på att göra avtryck. Vi bygger webbplatser, snabbt, smidigt och prisvärt.
Pen-tool icon

En webbplats som speglar din ambition

Få en högpresterande WordPress-webbplats som perfekt matchar din vision med vår anpassade webbdesigntjänst. Våra professionella designers skapar en anpassad prototyp för dig att granska och ge feedback innan vi börjar koda din drömwebbplats.
Designers bygger hemsida
Team-ikon
Ditt egna webbutvecklingsteam

Ditt egna webbutvecklingsteam

Få omedelbar tillgång till ett kunnigt webbteam som kan skapa allt som din webbplats kräver.
Bockikon Projektledare
Bockikon Grafisk webbdesigner
Bockikon Frontend-utvecklare
Bockikon WordPress-utvecklare
Smileyikon

En snabb och smidig process för en fast engångskostnad

Vi skapar en prototyp baserad på dina behov och feedback,och sedan kodar vi din drömwebbplats enligt dina exakta specifikationer. Du kommer att ha en färdig webbplats inom 4-6 veckor, för en fast engångskostnad. Vi erbjuder enkel och transparent prissättning, så du behöver inte oroa dig för saker som timpris. Välj det paket som bäst uppfyller dina behov, baserat på antalet undersidor som krävs.
Projektledare som håller i hemsideprojektet

Ingår i alla paket

Nyttja dessa funktioner oavsett vilket paket du väljer.
Användareikon
Projektledare
Njut av lugnet och vet att en dedikerad projektledare för webbplatser kommer att övervaka ditt projekt, koordinera med vårt webbteam och fungera som din enda kontaktpunkt under hela processen.
Bockikon
Onboarding
Schemalägg enskilda samtal med din projektledare, som kommer att guida dig att definiera dina mål och hitta idéer till din webbplats.
fil-ikon
Varumärkesidentitet
Vi sammanställer din logotyp och viktiga varumärkeselement till en referensguide för att säkerställa att din webbdesign smälter sömlöst samman med din varumärkesidentitet.
Öppen bok-ikon
Undersidor
Vi specialiserar oss på att skapa anpassade sidor för din webbplats som är skräddarsydda för ditt varumärke och din stil, inklusive sidor med vittnesmål, press, vanliga frågor och kontakter.
Layoutikon
Anpassad startsida
Säg adjö till generiska mallar! Vårt team designar en unik hemsida som fångar upp kärnan i ditt varumärke och skiljer din webbplats från konkurrenterna.
Uppdateraikon
Flera revisioner
Förfina din webbdesign till perfektion med vår omfattande granskningsprocess, som inkluderar två omgångar design- och kodrevision.
Redigeraikon
Blogg
Vi skapar en SEO-vänlig blogg med sökfunktion så att du kan skapa innehåll och hjälpa din webbplats att rankas på sökmotorer som Google.
Filtextikon
Formulär
Förbättra din webbplats funktioner med vår formulärintegreringstjänst, som låter dig automatiskt ta emot information som skickas in på dina sidor till din valda e-postadress.
Sökikon
SEO-vänlig
Vår SEO-vänliga kodning säkerställer att din webbplats enkelt kan optimeras för sökmotorer, vilket ger dig flexibiliteten att enkelt skapa nytt och strategiskt innehåll.
Smarttelefonikon
Responsiv design
Upplev sömlös webbplatssurfning på alla enheter med vår anpassade designtjänst, vilket säkerställer optimal rendering på datorer, surfplattor och mobiltelefoner.
WordPress-ikon
WordPress
Hantera din webbplats enkelt och skalbart med vår kodning med allmänt använd webbprogramvara. Lägg enkelt till nytt innehåll och nya funktioner i takt med att ditt företag växer.
Varukorgsikon
E-handel
Starta din webbutik utan problem med vår gratis installation av WooCommerce. Vårt team kan också ladda upp och ställa in dina produkter mot en liten avgift, vilket gör det enkelt för dig att börja sälja online.
Låsikon
Väl skyddat
Vi prioriterar säkerheten på din webbplats. Det är därför vi inkluderar gratis SSL-säkerhet och automatiska programvaruuppdateringar för att säkerställa att din webbplats förblir skyddad mot potentiella hot.
Globikon
Domänkonfiguration
Vi erbjuder experthjälp vid inställning av ditt domännamn, vilket säkerställer en smidig övergång till din nya webbplats när den lanseras.
Trendande-ikon
Analytics
Genom att länka din webbplats till Google Analytics kommer du att kunna spåra din webbplats trafik och få värdefulla insikter i viktiga användarbeteenden.
Pennverktygsikon
Anpassad logotyp och varumärke
Förbättra din webbplats trovärdighet genom att skapa en ny logotyp, förfina ditt befintliga varumärke eller utveckla hela din företagsidentitet.
Plugin-ikon
Pluginimplementering
Om du har ett specifikt WordPress-plugin i sikte kan vårt team hjälpa dig att installera och konfigurera det korrekt för att smidigt integrera det med din webbplats.

Skräddarsydd WordPress-hemsida till fast pris

Enkel, transparent prissättning som växer med dig. Engångskostnad.

Site 5

8 390 kr

Passar små eller framväxande webbplatser
Bockikon Skräddarsydd startsida
Bockikon 5 undersidor
Bockikon Wordpressimplementering
Bockikon Webbstilsguide
Bockikon SEO-vänlig blogg
Bockikon Analyticsimplementering
Site 10

13 990 kr

Passar större webbplatser som kräver fler undersidor eller mer innehåll och anpassad funktionalitet.
Bockikon Skräddarsydd startsida
Bockikon 10 Undersidor
Bockikon Wordpressimplementering
Bockikon Webbstilsguide
Bockikon SEO-vänlig blogg
Bockikon Analyticsimplementering
Site 15

16 770 kr

Passar innehållstunga webbplatser med många undersidor, produkter och mer komplexa krav.
Bockikon Skräddarsydd startsida
Bockikon 15 undersidor
Bockikon Wordpressimplementering
Bockikon Webbstilsguide
Bockikon SEO-vänlig blogg
Bockikon Analyticsimplementering

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svaret du letar efter? Kontakta vårt vänliga supportteam!

Prata med support

Hur lång tid tar ett anpassat webbdesignprojekt?

De flesta av våra webbdesignprojekt är klara inom 4-6 veckor! I vissa fall, på grund av revisioner, kan det ta längre tid. Det kan också ta längre tid om det är ett större projekt med anpassade krav. Komplicerade webbplatser med stora e-handelsbutiker med många variabler kan också ta längre tid – din projektledare kommer att arbeta direkt med dig för att fastställa tidslinjer och lanseringsmål. Vi tar också emot rushorders, så om du behöver en anpassad webbplats på rekordtid, meddela oss bara.

Hur fungerar revisions- och feedbackprocessen?

När vi fått önskemål och eventuellt material från dig så bygger vårt team din nya startsida. När startsidan är klar bjuds du in att ge feedback. Feedbacken fokuserar på textinnehåll, visuellt innehåll och allmän design. Utifrån din feedback justeras designen och när startsidan är godkänd byggs resten av webbplatsen. Sedan bjuds du in för ytterligare en revision med fokus på små feltryck, felmeddelanden och små textfel, innan teamet färdigställer webbplatsen.

Feedbackprocessen är utformad för att vara så effektiv och smidig som möjligt för dig. Du lämnar feedback direkt på din nya webbplats med hjälp av vårat kommentarsverktyg. Verktyget gör det enkelt att peka på delar av webbplatsen och lämna kommentarer precis där man vill ha en ändring. Om du inte har några synpunkter eller om alla ändringar är godkända kan projektet gå vidare till nästa steg.

Hur uppdaterar jag min webbplats när projektet är klart?

Vi bygger oftast i WordPress, så när din hemsida är klar kan du enkelt gå in och justera saker vid behov via WP-admin, administrationspanelen för WordPress-hemsidor. Den låter dig hantera alla aspekter av din webbplats, inklusive innehåll, design, användare och inställningar. Vi rekommenderar WordPress för att det är användarvänligt, välkänt och lätt att skräddarsy, men om du vill använda en annan plattform går det att givetvis att ordna.

När vi leverar din nya hemsida får du även Webbplatsägarens manual som hjälper dig att hålla reda på alla viktiga detaljer om din webbplats; inklusive inloggning, hostinguppsättning, DNS-poster, rutinunderhåll och svar på våra vanligaste frågor för att hjälpa dig att ha fortsatt framgång med din webbplats.

Vilket paket ska jag välja?

För att välja rätt paket kan du utgå ifrån hur många sidor du vill ha, vilka funktioner du behöver och vad du har för budget. I alla paket ingår WordPress-implementering, en webbstilsguide, en SEO-vänlig blogg och Analytics-installation. Huvudsakliga skillnaden mellan paketen är antalet undersidor.

Här är några exempel att utgå ifrån:

Om du har en liten webbplats med ett fåtal undersidor, till exempel en kontaktsida, en om oss-sida och en produktsida, kan Site 5 vara tillräckligt.

Om du behöver en webbplats med fler sidor eller mer innehåll, till exempel en fotoblogg eller en portfolio, kan Site 10 eller Site 15 vara ett bättre alternativ.

Om du behöver anpassad funktionalitet, till exempel ett mer komplext kontaktformulär, en kalender eller ett galleri, kan du behöva välja Site 10 eller 15.

Om du har stora drömmar men en begränsad budget kommer du långt med Site 5, en snygg och proffsig hemsida som du enkelt kan bygga på med tiden.

Om du är osäker på vilket paket som är rätt för dig kan du alltid kontakta oss för rådgivning.

Redo för din nya hemsida?

Din vision, vår expertis. Tillsammans kan vi skapa en webbplats som perfekt representerar ditt varumärke och uppnår dina affärsmål.

Starta din nya e-handel idag


Bearbetar...