Weebly hemsidebyggare

Dra & Släpp

Få igång din hemsida på några minuter

Med Weebly är det busenkelt. Slipp nerladdningar och speciell mjukvara, Weebly kommer komplett med en mängd fullt responsive mallar som du enkelt kan skräddarsy med text, bilder, färg och typsnitt.

Välj paket

Välj design.

Välj bland fler än 170 färdiga mallar i olika kategorier.

Lägg till ert innehåll.

Dra och släpp innehållet på plats. Bilder och videofiler konverteras till rätt format automatiskt.

Publicera!

Gör din hemsida synlig online med ett klick och låt världen uppleva ditt verk.

Få igång din hemsida på några minuter

Med Weebly är det busenkelt. Slipp nerladdningar och speciell mjukvara, Weebly kommer komplett med en mängd fullt responsive mallar som du enkelt kan skräddarsy med text, bilder, färg och typsnitt.

DRA & SLÄPP BYGGARE

Skapa den perfekta webbplatsen med kraftfulla verktyg

VÄLJ TECKENSNITT

Visa upp ditt varumärke och din personliga stil med unika typsnitt

PARALLAX & REVEAL

Stick ut ur mängden med sofistikerade animeringseffekter

BILDREDIGERARE

Redigera dina bilder som ett proffs med den kraftfulla inbyggda redigeraren

Sitepro-rings

VIDEOBAKGRUNDER

Dynamiska designelement som gör att besökare kommer tillbaka

WEBBPLATSSÖKNING

Hjälp besökare att snabbt hitta rätt information

VIDEO OCH LJUD

Visa dina videoklipp med fantastisk klarhet

ANPASSAD HTML/CSS & JAVASCRIPT

Alternativet att anpassa allt du behöver

Välj ett paket och kom igång

Weebly kräver ett webbhotell, du får välja ett i nästa steg.

Har du redan en domän hos Svenska domäner? Klicka här

Du kan göra allt från din mobil

Redigera och hantera din webbplats på din mobil eller surfplatta. Uppdatera ditt innehåll, kolla hemsidans statistik, läs och svara på bloggkommentarer och formulär, på språng, inuti appen. Appar är tillgängliga för iPhone, iPad och Android.

Sitepro-rings
Sitepro-rings

Allt du behöver för att ranka

Inbyggda SEO-verktyg som gör att sökmotorerna hittar dig. Din webbplats är automatiskt designad för sökmotoroptimering. Alla Weebly-webbplatser har en webbplatskarta, SEO-optimerad HTML-formatering, metabeskrivningar, responsiv design och mycket annat.

Spåra besökare och förstå prestanda

Spåra enkelt hur många som besökt din webbplats, vilka sidor de besöker, vilka söktermer de använde och vilka webbplatser som refererat trafik till din webbplats direkt via Weeblys instrumentpanel. Det är även enkelt att lägga till Google Analytics för mer avancerad analys.

Sitepro-rings

Återkommande frågor

Finns det en gräns på hur många sidor jag kan använda?

Nej, du kan skapa så många sidor du vill.

Kan jag köpa Weebly som en fristående tjänst?

Nej, Weebly finns att köpa som tilläggstjänst till våra webbhotell. För att publicera en hemsida behöver du ett webbhotell och en domän utöver hemsidesbyggaren.

Vad är skillnaden mellan Weebly och SitePro?

Sitepro är ett gratis verktyg medan Weebly kostar 63 kr/mån (Starter). Båda hemsidesbyggarna är intuitiva och lätta att använda, det du betalar för är ytterligare användarvänlighet och mer avancerade funktioner. SitePro kan ta lite längre tid att lära sig men å andra sidan är det gratis och har mindre begränsningar Om du är osäker rekommenderar vi att du provar båda. SitePro finns i alla våra webbhotell och du kan prova Weebly gratis i 30 dagar. Vill du använda andra verktyg för att bygga hemsidor t.ex. Wordpress kan du göra det med vår 1-clicks-installation.

Kan jag bygga och redigera min hemsida från mobilen?

Ja, hemsidesbyggaren Weebly finns även som app, du kan bygga, redigera och spåra din hemsida direkt på mobilen.

Kan jag lägga till ett Weebly till mitt nuvarande webbhotell hos Svenska Domäner?

Ja du kan lägga till Weebly på en befintlig tjänst hos oss. Gå till Kundcenter, under Mina tjänster, välj Lägg till Weebly.

Vilken support ingår?

Vi erbjuder telefonsupport på både svenska och engelska och du kan förstås även nå oss via e-post eller ett supportärende. Eftersom Weebly är så väl etablerat med mer än 50 miljoner hemsidor i världen, finns även mycket omdömen, handledning och guider att hitta online utöver vårat och Weeblys egna material för inspiration och nya perspektiv.

Kan jag bygga en responsiv hemsida?

Ja alla Weebly hemsidor är per automatik fullt responsiva och skalar din hemsida efter skärmstorlek för optimal visning på mobil eller surfplatta. Du behöver alltså inte göra något extraarbete eller skapa en separat mobil eller surfplatte-version av din hemsida.

Kan jag testa Weebly utan ett webbhotell eller en domän?

Ja, med vår Trial Starter får du chansen att prova våra hemsidebyggare (Weebly & SitePro) gratis i 30 dagar. Du kan på så sätt testa att bygga din hemsida med SitePro och även publicera den live på en temporär subdomän som slutar på swedish.domains. Trial Starter är ett testpaket som inkluderar ett komplett webbhotell (DNS, hemsida & e-post). För att testa e-postfunktionerna i våra webbhotell behöver du dock registrera en egen domän, det går inte att göra med en temporär domän. Om du redan är kund hos oss kan du aktivera din testperiod i vårt Kundcenter.

1

Bearbetar...