Oroa dig aldrig mer för din WordPress-hemsida

Lämna underhållet av din WordPress-hemsida åt oss - vi ser till att din webbplats är säker, trygg och alltid nåbar.

Vår månadstjänst inkluderar innehålls- och designändringar, tillsammans med regelbundna kontroller för att hålla din webbplats, dess kärnfunktioner, plugins och teman uppdaterade, säkra och kompatibla.Låt oss frigöra din tid och energi så att du kan fokusera på det du gör bäst!

Kom igång

Håll din webbplats säker, snabb och stabil – utan krångel

Din tid är värdefull. Att sköta underhållet av din WordPress-hemsida kan kännas som en jobbig extrasyssla. Det är lätt att missa uppdateringar, säkerhetskopior och skanningar efter skadlig kod. Men en ouppdaterad eller osäker webbplats kan skada ditt rykte och leda till förlorade intäkter.

Låt oss frigöra din tid och energi så att du kan fokusera på det du gör bäst. Din webbplats är i trygga händer hos oss!
Sök

Underhåll av mjukvara och säkerhet

Att hålla din webbplats stabil, snabb och säker kan kännas som en tidskrävande syssla som lätt hamnar längst ner på priolistan.

I tjänsten ingår regelbundna programvaruuppdateringar och vi genomför månatliga kodgranskningar för att förebygga kritiska underhållsbehov och skydda din webbplats från fel och intrångsförsök.
__softwareSecurityImg
__realTimeMonitoringIcon
__onSiteOptimizationImg

Övervakning i realtid

Vår övervakningstjänst i realtid arbetar dygnet runt för att upptäcka problem så snabbt som möjligt och meddelar dig omedelbart. På så sätt kan du åtgärda problem innan de påverkar dina besökare eller din verksamhet.

Med övervakning i realtid kan du:
Minimera driftstopp och förlorade intäkter
Förbättra användarupplevelsen
Identifiera potentiella säkerhetshot
Optimera webbplatsens prestanda
__clipboardIcon

Få rapporter om din hemsida varje månad

Få full koll på din webbplats prestanda med våra regelbundna månadsrapporter som levereras direkt till din inkorg.

Rapporterna ger dig översikt över server- och programvarustatus, detaljer om utfört underhållsarbete, mätvärden kring användarbeteende, såsom månadstrafik
__monthlyWebsiteReportImg
__designContentChangesImg
Pen-tool icon

Löpande design och innehållsändringar ingår

Håll din webbplats uppdaterad och lockande utan krångel. I vår tjänst ingår enklare design- och innehållsändringar varje månad. Du behöver bara skicka dina önskemål till oss, sedan sköter vi resten.

Underhåll av WordPress hemsida

Enkel, transparent prissättning som växer med din hemsidas behov. Löpande tjänst som förnyas månadsvis.

Care 3

500 kr

per månad

Webbplatsunderhåll med enkla design och innehållsändringar
Bockikon Upp till 3 design- och innehållsändringar per månad
Bockikon AI-driven innehållsskapning
Bockikon Uppdateringar av kärnfunktioner, plugins och teman
Bockikon Smidig månadsbaserad tjänst
Bockikon Möjlighet till specialanpassade ändringar
Bockikon Expertstöd
Care 10

800 kr

per månad

Ge din WordPress-hemsida den uppmärksamhet den förtjänar med vår VIP-tjänst för underhåll, design, innehåll och anpassning.
Bockikon Upp till 10 design och innehållsändringar per månad
Bockikon AI-driven innehållsskapning
Bockikon Uppdateringar av kärnfunktioner, plugins och teman
Bockikon Smidig månadsbaserad tjänst
Bockikon Möjlighet till specialanpassade ändringar
Bockikon Expertstöd
Care 25

1 300 kr

per månad

Ge din WordPress-hemsida den uppmärksamhet den förtjänar med vår VIP-tjänst för underhåll, design, innehåll och anpassning.
Bockikon Upp till 25 design och innehållsändringar per månad
Bockikon AI-driven innehållsskapning
Bockikon Uppdateringar av kärnfunktioner, plugins och teman
Bockikon Smidig månadsbaserad tjänst
Bockikon Möjlighet till specialanpassade ändringar
Bockikon Expertstöd

Vad våra kunder säger om oss

Behöver du hjälp men är osäker på om ett underhållspaket är rätt lösning?

Tveka inte att kontakta oss även om du är osäker på det exakta problemet. Vår support hjälper dig gärna att reda ut dina behov och hitta lösningar.

Det är frustrerande när tekniken krånglar och din webbplats inte fungerar som den ska. Ibland är regelbundet underhåll lösningen, ibland behöver delar byggas om. Du behöver inte göra det själv, vi finns här för att hjälpa dig! Med lång erfarenhet och gedigen kompetens hittar vi snabbt en lösning på problemet och får din webbplats på fötter igen.

Prata med support

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svaret du letar efter? Kontakta vårt vänliga supportteam!

Kontakta support

Hur ofta behöver min hemsida underhållas?

Det finns inget enkelt svar på den frågan. Behovet av underhåll beror på olika faktorer:

Webbplatsens storlek och komplexitet - Ju större och mer komplex din webbplats är, desto mer underhåll kräver den vanligtvis.
Hur ofta du lägger till nytt innehåll – Regelbundet publicerade nyheter och uppdateringar kräver löpande underhåll för att säkerställa en god användarupplevelse.
Branschens regelkrav – Vissa branscher har strikta regler för hur webbplatser ska hanteras och underhållas.
Trafikvolym – Webbplatser med hög trafikvolym behöver ofta underhållas oftare för att säkerställa optimal prestanda.
Content Management System (CMS) – Olika CMS-system har olika underhållsbehov.

En bra tumregel är att prioritera säkerhetsuppdateringar.
Håll alltid din webbplats mjukvara och plugins uppdaterade för att skydda dig mot säkerhetshot. Utöver säkerhet rekommenderas även regelbundet underhåll, månadsvis eller kvartalsvis. Detta underhåll kan omfatta:

Programvaruuppdateringar – Förutom säkerhetsuppdateringar kan det finnas andra uppdateringar som förbättrar prestanda och funktionalitet.
Grundläggande prestandakontroller – Kontrollera att webbplatsen laddar snabbt och fungerar som den ska.
Innehållsuppdateringar – Se över ditt innehåll och uppdatera det vid behov för att hålla det relevant och intressant för dina besökare.

Hur kontrollerar jag min hemsidas prestanda?

Här är några sätt att kontrollera din WordPress-webbplats prestanda och utvärdera om den behöver underhåll:

1. Hastighet och prestanda

Google PageSpeed Insights: Detta kostnadsfria verktyg från Google analyserar din webbplats laddningshastighet och ger förslag på förbättringar. Sikta på ett resultat i det gröna området (över 80) för både mobil- och datorversioner. Låga poäng indikerar områden som behöver uppmärksamhet.

Pingdom Website Speed Test: Liksom PageSpeed Insights erbjuder Pingdom ett annat gratisverktyg som analyserar webbplatsens hastighet och ger en översikt över prestandadata. Titta på laddningstider, svarstider från server och rekommendationer för förbättringar.

WordPress-Dashboard: Din WordPress-instrumentpanel kan erbjuda grundläggande prestandadata. Leta efter plugins som "WP Super Cache" eller "WP Rocket" som kan ge viss information om webbplatsens hastighet.

2. Funktion och säkerhet

Manuell testning: Klicka igenom webbplatsens menyer, formulär och knappar för att se till att allt fungerar som det ska. Leta efter trasiga länkar, saknade bilder eller oväntat beteende.

Skanna efter skadlig programvara: Använd en säkerhetsplugin som "Wordfence Security" eller "Sucuri Scanner" för att skanna din webbplats efter malware eller sårbarheter. Dessa plugins kan också övervaka webbplatsen för misstänksam aktivitet.

Kontrollera plugin- och temauppdateringar: Föråldrade plugins och teman kan skapa säkerhetshål som gör din webbplats sårbar för skadlig kod eller dataintrång. Kontrollera regelbundet efter uppdateringar i din WordPress-instrumentpanel och uppdatera dem omedelbart.

3. Webbplatstrafik och användarengagemang

Använd Google Analytics: Det här kostnadsfria analysverktyget från Google ger värdefulla insikter i webbplatsens trafik, användarbeteende och engagemangsstatistik. Leta efter trender i sidvisningar, avvisningsfrekvens och genomsnittlig sessionstid. En nedåtgående trend kan indikera ett problem med webbplatsens innehåll eller funktionalitet.

Kontrollera din WordPress-statistik: Din WordPress-instrumentpanel erbjuder grundläggande webbplatsstatistik. Även om den inte är lika omfattande som Google Analytics kan den ge en grundläggande översikt över webbplatsens trafik.

Varför behöver min hemsida regelbundet underhåll?

Precis som en bil behöver regelbundna servicebesök, drar din WordPress-webbplats nytta av konsekvent underhåll. Här är varför:

Säkerhet: WordPress är en populär plattform, vilket gör den till ett mål för hackare. Regelbundna uppdateringar patchar säkerhetshål och skyddar din webbplats från skadlig programvara och dataintrång. Dessutom kan föråldrade plugins och teman skapa sårbarheter, så det är viktigt att hålla dem uppdaterade.

Prestanda: Med tiden kan din webbplats samla på sig onödiga saker som oanvända plugins, stora bilder och onödig data. Regelbundet underhåll hjälper till att optimera prestanda, vilket garanterar att din webbplats laddas snabbt och ger en smidig användarupplevelse. Detta gör inte bara dina besökare nöjda, utan förbättrar även webbplatsens ranking i sökmotorer.


Bearbetar...