DNS-konto

DNS-konto

Börja administrera alla era domäner från samma ställe.

9kr

Månadskonstnad *

Obegränsat antal DNS zoner

Hantering av obegränsat antal DNS zoner för alla era domännamn.

Obegränsat antal e-post/ www vidarebefordringar

Vidarebefordring av all web och mejltrafik för era domännamn.

250MB lagringsutrymme

250MB lagringsutrymme ingår.

Kraftfull kontrollpanel

Vår kontrollpanel (cPanel) ger er full kontroll över era domännamn och mejlkonton via er webbläsare.

Ett e-postkonto

Ett e-postkonto och obegränsat antal mejl-alias.

Öppet köp

Prova helt riskfritt! Vi erbjuder 30 dagars villkorslöst öppet köp.

Alla domäner i en kontrollpanel

Få en helhetsbild över alla era domäner via vår kontrollpanel.

Support

Förstklassig support ingår. Vår vänliga personal är här för att hjälpa er.

Varför väljer våra kunder oss?

27 års erfarenhet

2018 är vårt 27:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om du mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle du stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Vad är ett DNS konto?

Ett DNS konto ger er möjlighet att kontrollera alla era domäners DNS inställningar från en kontrollpanel. I tjänsten ingår hantering av obegränsat antal DNS zoner för alla era domännamn, obegränsat antal parkerade domäner (alias), 1 e-postkonto kopplat till en av era domäner med 250MB lagringsutrymme och obegränsat antal vidarebefordringar av e-post.

Varför behöver jag ett DNS konto?

Ett DNS konto är en skräddarsydd tjänst för användare som har registrerat ett eller flera domännamn hos oss. Med DNS kontot kan du hantera alla dina domäner från en kontrollpanel där du kan skapa nya eller ändra i befintliga DNS poster, det ingår även 1 e-postadress som du skapar till en av dina domäner. Om du ännu inte har bestämt er för att köpa en Web- eller Mailtjänst för dina domäner rekommenderar vi att du börjar med ett DNS konto.

Erbjuder ni månadsbetalning för denna tjänst?

Nej, det gör vi inte. Månatliga betalningar är endast tillgängliga för tilläggstjänster. Skulle du av någon anledning vara missnöjda med oss så erbjuder vi ett villkorslöst öppet köp under 30 dagar.

1

Bearbetar...