Smidig hantering av din DNS zon

DNS-konto

Ingen hemsida eller e-postlösning. För detta behöver du skaffa ett webbhotell.

9kr

Månadskostnad

Kraftfull kontrollpanel

Vår kontrollpanel (cPanel) ger er full kontroll över era domännamn och e-post-konton via er webbläsare.

Öppet köp

Prova helt riskfritt! Vi erbjuder 30 dagars villkorslöst öppet köp.

Support

Förstklassig support ingår. Vår vänliga personal är här för att hjälpa er.

Varför väljer våra kunder oss?

Snabb & personlig support

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för din verksamhet. Vi har telefonsupport på svenska, erbjuder 30 dagars öppet köp på våra tjänster och vi tar er feedback på största allvar. Vi ser till att dina tjänster fungerar perfekt och att du får den vägledning du behöver för att lyckas online. Vi tar hand om de tekniska detaljerna så att du kan fokusera din tid och energi på din verksamhet.

99,99% upptid

Vi skyddar din personliga data och motverkar störningar i dina tjänster med de allra bästa verktyg marknaden har att erbjuda mot hackerattacker, botnet och phising. Vår tekniska plattform är optimerad för hastighet, skalbarhet och stabilitet med 99,9% upptid och daglig backup.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om du mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle du stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Vad är ett DNS konto?

Ett DNS konto ger er möjlighet att hantera domänens DNS inställningar via en kontrollpanel. DNS (Domain Name System) är ett protokoll som används för att dirigera eller peka om en domän eller delar av den. Du kan t. ex. peka om din domän till en annan webbserver, mailserver, IP-adress eller ett annat domännamn.

Varför behöver jag ett DNS konto?

Ett DNS konto är en skräddarsydd tjänst för användare som har registrerat ett domännamn hos oss. Med DNS kontot kan du hantera din domän från en kontrollpanel där du kan skapa nya eller ändra i befintliga DNS poster. Om du ännu inte har bestämt dig för att köpa en webb- eller e-posttjänst rekommenderar vi att du börjar med ett DNS konto för att kunna nyttja din domän.

Erbjuder ni månadsbetalning för denna tjänst?

Nej, det gör vi inte. Månatliga betalningar är endast tillgängliga för våra webbhotell. Skulle du vara missnöjd med tjänsten så erbjuder vi ett villkorslöst öppet köp under 30 dagar.


Bearbetar...