DNS-konto

DNS-konto

Ingen hemsida eller e-postlösning. För detta behöver du skaffa ett webbhotell.

9kr

Månadskostnad*

Smidig hantering av din DNS zon.

Kraftfull kontrollpanel

Vår kontrollpanel (cPanel) ger er full kontroll över era domännamn och e-post-konton via er webbläsare.

Öppet köp

Prova helt riskfritt! Vi erbjuder 30 dagars villkorslöst öppet köp.

Support

Förstklassig support ingår. Vår vänliga personal är här för att hjälpa er.

Varför väljer våra kunder oss?

27 års erfarenhet

2018 är vårt 27:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om du mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle du stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Vad är ett DNS konto?

Ett DNS konto ger er möjlighet att hantera er domäns DNS inställningar från en kontrollpanel. I tjänsten ingår hantering av DNS zon, 1 e-postkonto kopplat till en av era domäner med 250MB lagringsutrymme och obegränsat antal vidarebefordringar av e-post.

Varför behöver jag ett DNS konto?

Ett DNS konto är en skräddarsydd tjänst för användare som har registrerat ett domännamn hos oss. Med DNS kontot kan du hantera din domän från en kontrollpanel där du kan skapa nya eller ändra i befintliga DNS poster, det ingår även 1 e-postadress som du skapar till dina domäner. Om du ännu inte har bestämt dig för att köpa en Web- eller e-posttjänst rekommenderar vi att du börjar med ett DNS konto.

Erbjuder ni månadsbetalning för denna tjänst?

Nej, det gör vi inte. Månatliga betalningar är endast tillgängliga för tilläggstjänster. Skulle du av någon anledning vara missnöjda med oss så erbjuder vi ett villkorslöst öppet köp under 30 dagar.

1

Bearbetar...