Vi tillhandahåller utrymmen för fantastiska idéer.

Svenska Domäner grundades 1991 och är ett av de ledande företagen på svenska webbhotell och domänhanteringsmarknaden. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, bland dessa finns några av världens största företag och vi är fast beslutna att fortsätta tjäna det förtroendet.

Företaget är en ackrediterat registrar hos IIS vilket ger oss rätten att sälja .SE och .NU domäner utan mellanhänder och därmed erbjuda våra kunder domänregistreringar till självkostnadspris.För övriga toppdomäner som vi erbjuder gäller samma policy att våra kunder endast betalar självkostnadspriset som vid registreringen gäller hos leverantören. Svenska Domäner arbetar intensivt för att ge våra kunder den bästa tekniken och servicen möjligt. För att uppfylla detta är vår infrastruktur uppbyggd på system från HP och kontrollpaneler från cPanel.

Vi vill att du ska kunna fokusera på din verksamhet i lugn och ro. Detta driver oss att arbeta för att erbjuda de bästa och mest säkra produkterna på marknaden, extra bra service och ett brett produktsortiment. Oavsett storleken på din verksamhet och under hela er tillväxtresa kommer du kunna få alla de tjänster och service ni behöver, samlat på en plats.


Bearbetar...