Vi tillhandahåller utrymmen för fantastiska idéer.

Svenska Domäner firar i år 30 år i webbhotell och domännamnsbranschen. Vi har genomgått en stor förändringsresa för att göra livet enklare för våra kunder. Bredare erbjudande, bättre prestanda, nya funktioner, högre transparens och en stor resurseffektivisering ligger till grund för förändringarna – där kundernas feedback har lett vägen.

Svenska Domäner är en ackrediterad registrar hos IIS, vi säljer .SE och .NU domäner utan mellanhänder till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder även en mängd andra toppdomäner och tjänster som webbhotell, e-post och SSL till riktigt bra priser. För att kunna erbjuda våra kunder så bra tjänster som möjligt, arbetar vi exklusivt med HP infrastruktur och kontrollpaneler från c-Panel.

Målet är att du ska kunna fokusera på din verksamhet i lugn och ro. Därför ser vi till att erbjuda de bästa och mest säkra produkterna på marknaden, extra bra service och ett brett produktsortiment. Oavsett storleken på din verksamhet och under hela er tillväxtresa ska ni kunna få alla de tjänster och service ni behöver, samlat på en plats.


Bearbetar...