Microsoft 365

Jobba effektivare med Microsoft 365 för företag

Microsoft 365 är en molnbaserad helhetslösning för den digitala arbetsplatsen med tillgång till de senaste versionerna av Microsoft-appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams. Det blir enkelt att samarbeta med delade dokument och kalender och du kan chatta och ha möten - oavsett vart kollegorna sitter. Du når allt från alla dina enheter, dessutom ingår både onlinelagring och anpassade säkerhetsfunktioner.
Myntikon

Betala bara för det du behöver

Vi erbjuder enstaka licenser om du endast behöver en Microsoft 365 e-postadress. De övriga adresserna kan du behålla i din nuvarande e-postlösning med Svenska Domaner.
hand som väljer bland Microsoft appar
kollegor som sammarbetar
användare-ikon

Samarbeta enkelt

Microsoft Business Basic gör det enkelt att samarbeta med delat dokument, kalendrar, chatt och möten, oavsett var dina kollegor befinner sig. Lösningen är tillgänglig på alla enheter och har onlinelagring och anpassningsbar säkerhet.
smiley-ikon

Vi hjälper dig med migrering och installation

Oroa dig inte för det tekniska. Vi hjälper dig att migrera dina e-postmeddelanden och data från din tidigare lösning och ser till att du kommer igång snabbt och enkelt. Vårt support är gratis, så du kan fokusera på det viktigaste: ditt företag.
Kundtjänst

Microsoft 365 Applikationer

På jakt efter de bästa verktygen för att förhöja och förenkla samarbete och kreativitet? Upptäck premiumversionerna av Microsofts appar och tjänster som finns tillgängliga, designade för att hjälpa dig att leverera ännu bättre.
Ingår i alla licenser
Gratis support

Hjälp med migrering och
installation
Onlinekonferenser med
ljud och video

Gruppwebbplatser för
dokumentdelning
Word - via webbläsaren

Excel - via webbläsaren

Powerpoint - via webbläsaren

Vilken Microsoft 365-licens passar dig bäst?Alla priser visas exklusive moms. Våra kampanjpriser (i rosa) gäller för det första året, därefter ersätts de av vårt standardpris (visas med genomstruken text).

Våra kunder gillar oss

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svaret du letar efter? Kontakta vårt vänliga supportteam!

Prata med support

Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 är en molntjänst som ger dig all den programvara och de tjänster du behöver för din verksamhet.

Med Microsoft 365 får du tillgång till:
E-post, kalendrar och kontakter med Exchange Online
Alla Microsoft 365-appar du är van vid, inklusive Word, Excel, PowerPoint och Outlook
Teams för samarbete och produktivitet
Avancerad säkerhet som skyddar din data

Hur skiljer sig Microsoft 365 från Officepaketet?

Microsoft samlade 2020 alla sina produktivitetstjänster för att erbjuda en mer komplett lösning för företaget, de döpte om många av sina Office 365-produkter till Microsoft 365. I Microsoft 365 ingår Office-apparna men även säkerhetsfunktioner, enhetshantering och samarbetstjänster som Teams och Sharepoint. Det ändrade även format från engångsköp till prenumerationstjänst för att säkerställa tillgång till de senaste versionerna av Office-apparna och alla uppdateringar som släpps.

Kan jag kombinera olika sorters licenser inom samma företag?

Ja, du kan kombinera olika Microsoft 365-licenser inom samma företag. Detta kan vara användbart om du har användare med olika behov. Till exempel kan du tilldela användare med kontorsarbete skrivbordsversioner av Office-apparna, medan du kan tilldela användare som är ute på fältet webbversioner av apparna.

Vilken support kan jag få från er?

Vår support hjälper er med migrering och finns till hands om ni stöter på problem att konfigurera eller komma igång. Vi ser till att du kommer vidare och kan använda din licens. Dyker det upp en fråga som vi inte kan svara på, kan vi hänvisa er vidare till Microsofts support.


Bearbetar...