Hitta din domän30 nya toppdomäner tillgängliga

*Alla priser gäller per år

Din hemsida börjar här

Domän ingår

Starter

Starter

Starter

Trial Starter

Webbhotell och e-post på en domän, passar din första personliga hemsida eller en mindre företagshemsida.

24 kr

73 kr

Månadskostnad

Aktivera Weebly Starter nu och spara 16.67 % på webbhotell

Huvudfunktioner

and more
Bästa dealen
50% rabatt

Business

Business

Business

Webbhotell och e-post för flera domäner, passar komplexa hemsidor, e-handel och applikationer med hög trafik.

130 kr

260 kr

Månadskostnad

Aktivera Weebly Starter nu och spara 12.31 % på webbhotell

Huvudfunktioner

and more

*Alla priser visas inklusive moms
*Rabatterat pris gäller endast under den valda betalningsperioden

Ingår i alla paket

Web hosting

WordPress-redo

Hemside­byggare

Dra & släpp-byggare

Mycket anpassningsbar

Lätt att lära sig

Över 200 anpassningsbara mallar

E-post

Obegränsade e-postkonton

Generella

30 dagars öppet köp

Gratis e-post & telefonsupport

Gratis konfiguration

99.9% Uptime

Daglig säkerhetskopiering

Varför väljer våra kunder oss?

29 års erfarenhet

2020 är vårt 29:e år i branschen men vi känner oss nystartade. Vi går verkligen igång på nya idéer, förbättringar och innovation. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder och fått fantastisk feedback som lett till ännu bättre tjänster. Vi är fast beslutna att fortsätta tjäna det förtroendet och att bevara och förfina vår kvalité och service under de kommande 30 åren.

Hög säkerhet

Du kan känna dig trygg i att vi skyddar er personliga data och motverkar störningar i era tjänster med de allra bästa verktyg marknaden har att erbjuda mot hackerattacker, botnet och phising. Våra lösningar hjälper er vinna förtroendet hos era kunder så ni kan fokusera på er verksamhet i lugn och ro.

KOMPLETT SORTIMENT

Att etablera en professionell digital närvaro ska vara enkelt och okomplicerat. Vi har sett till att ha allt du kan behöva i vår produktportofolie så du kan hantera allt på en plats och enkelt uppgradera när era behov växer. Genom vår unika kombination av brett produktutbud, erfarenhet och expertis kan ni vara trygga i att vi kan möta era hemside- och e-postbehov nu och i framtiden.

Tillförlitlighet

Under våra 29 år inom branschen har vi sett teknik trender komma och gå, vi har förfinat våra produkter och service och kommer alltid vara proaktiva med utvecklingsarbete. Vår tekniska plattform är optimerad för hastighet, skalbarhet och stabilitet med 99,9% upp-tid. Vi lär oss av kunders återkoppling och siktar på att överträffa era förväntningar på både service och kvalité.

Vad säger våra kunder om oss?

Om oss

Om oss

Svenska Domäner grundades 1991 och är ett av de ledande företagen på svenska webbhotell och domänhanteringsmarknaden. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, bland dessa finns några av världens största företag och vi är fast beslutna att fortsätta tjäna det förtroendet.

Vi vill att du ska kunna fokusera på din verksamhet i lugn och ro. Detta driver oss att arbeta för att erbjuda de bästa och mest säkra produkterna på marknaden, extra bra service och ett brett produktsortiment. Oavsett storleken på din verksamhet och under hela er tillväxtresa kommer du kunna få alla de tjänster och service ni behöver, samlat på en plats.


Bearbetar...