Webbpaket
24 kr/mån
Börja nu Hitta din domän 30 nya toppdomäner tillgängliga

Alla priser gäller per år

204 kr
184 kr
204 kr
124 kr
180 kr
574 kr

Domän, hemsida & e-post

Domän ingår

Starter

Starter

Starter

Trial Starter

Webbhotell och e-post på en domän, passar för din första personliga hemsida eller en mindre företagshemsida.

24 kr

63 kr

månadskostnad första året
därefter 63 kr/mån

Aktivera Weebly Starter nu och spara 13 % på webbhotell
läs mer

50% rabatt

Business

Business

Business

Webbhotell och e-post för flera domäner, passar komplexa hemsidor, e-handel och applikationer med hög trafik.

121 kr

225 kr

månadskostnad första året
därefter 121 kr/mån

Aktivera Weebly Starter nu och spara 11 % på webbhotell
läs merAlla priser visas exklusive moms. Våra kampanjpriser (i rosa) gäller för det första året, därefter ersätts de av vårt standardpris (visas med genomstruken text).

Ingår i alla paket

Web hosting

WordPress-redo

Hemside­byggare

Dra & släpp-byggare

Mycket anpassningsbar

Lätt att lära sig

Över 200 anpassningsbara mallar

E-post

Obegränsade e-postkonton

Generella

30 dagars öppet köp

Gratis e-post & telefonsupport

Gratis konfiguration

99.9% Uptime

Daglig säkerhetskopiering

Varför väljer våra kunder oss?

Snabb & personlig support

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för din verksamhet. Vi har telefonsupport på svenska, erbjuder 30 dagars öppet köp på våra tjänster och vi tar er feedback på största allvar. Vi ser till att dina tjänster fungerar perfekt och att du får den vägledning du behöver för att lyckas online. Vi tar hand om de tekniska detaljerna så att du kan fokusera din tid och energi på din verksamhet.

99,99% upptid

Du kan känna dig trygg i att vi skyddar er personliga data och motverkar störningar i era tjänster med de allra bästa verktyg marknaden har att erbjuda mot hackerattacker, botnet och phising. Våra lösningar hjälper er vinna förtroendet hos era kunder så ni kan fokusera på er verksamhet i lugn och ro.

KOMPLETT SORTIMENT

Det ska vara enkelt att etablera en professionell digital närvaro. Vår produktportfölj innehåller allt du behöver för att hantera dina behov på en enda plats och enkelt uppgradera när det behövs. Vi har 32 års branscherfarenhet och förfinar ständigt våra tjänster för att vara i framkant av teknikutvecklingen och se till att vi kan möta dina krav för hemsida och e-post både nu och i framtiden.

Våra kunder gillar oss

Om oss

Om oss

Svenska Domäner grundades 1991 och är ett av de ledande företagen på svenska webbhotell och domänhanteringsmarknaden. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, bland dessa finns några av världens största företag och vi är fast beslutna att fortsätta tjäna det förtroendet.

Vi vill att du ska kunna fokusera på din verksamhet i lugn och ro. Detta driver oss att arbeta för att erbjuda de bästa och mest säkra produkterna på marknaden, extra bra service och ett brett produktsortiment. Oavsett storleken på din verksamhet och under hela er tillväxtresa kommer du kunna få alla de tjänster och service ni behöver, samlat på en plats.


Bearbetar...