Vi lanserar nya Email Pro den 25/1 2018!

Vi lanserar nya Email Pro den 25/1 2018

Vad sägs om en e-posttjänst som erbjuder det mesta? Vår nya tjänst Email Pro erbjuder en centraliserad kalender och adressbok, enkel installation och hantering, en ny, lättanvänd webbaserad e-postklient och förstärkt SPAM-filtrering och skydd!

Med Webbhotell Business får du automatiskt tillgång till Email Pro, med totalt 5 Spam Experts domäner och webbtjänster för 25 domäner.

Häng med nedan för en bättre överblick på alla funktioner i vår nya e-posttjänst Email Pro.

1. Centraliserad kalender och adressbok

Skapa, dela och administrera ett obegränsat antal kalendrar och adressböcker från en och samma plattform. Passar utmärkt för dig som har en fullbokad social kalender, men även många möten och annat i din professionella kalender. Kalendern och adressboken stöds av alla stora plattformar och e-postklienter som använder CardDAV och CalDAV standarder, såsom Apple Mail, Outlook m.m. Ändrar du i din kalender, synkroniseras ändringarna på alla dina enheters kalender genom ActiveSync protokollet. ActiveSync är ett vanligt protokoll som används för mobila plattformar såsom iOS, Android, Windows Phone och Blackberry, just därför har vi valt det.

2. Enkel installation av e-post/kalender/adressbok

Email Pro installeras enkelt och smidigt på olika sätt beroende på vad du använder för klient. ActiveSync och Autodiscovery installationen används för Outlook på Windows, iOS, Android och Thunderbird. Du kan också använda profilkonfigurationen på Mac OS X som tillhandahålls av oss på Svenska Domäner.

3. Ny webbaserad e-postklient – SOGo

Vår nya webbaserade e-postklient, SOGo, är skapad i JavaScript för att ge intrycket av en lokal/intern app, istället för en vanlig hemsida. SOGo är en responsiv klient som är speciellt utformad och anpassad för mobilanvändning. Genom e-postklienten kan du skicka och ta emot mejl som vanligt. Utöver detta kan du också integrera ytterligare IMAP-konton (e-postadresser) och hantera alla dina Svenska Domäner e-postkonton från ett och samma ställe. Denna funktion är lik det som Gmail och andra stora e-postklienter erbjuder. Den enda begränsningen i Email Pro är egentligen att andra IMAP-konton som integreras, måste vara Svenska Domäner-konton och inte vara från andra leverantörer. På detta sätt kan vi också erbjuda kontodelning, som kan behövas om ni på ert företag har en support@dindomän.se, som fler användare behöver tillgång till. Då registrerar de som behöver tillgång, just denna e-postadressen till sina SOGo-konton och kan därefter hantera den tillsammans med andra kollegor

Självklart kan du också filtrera dina mejl och flytta dem mellan mappar eller aktivera autoreply när du är borta. Lösenord byts också enkelt och smidigt i Email Pros webbaserade klient SOGo.

Vad gäller kalender och adressbok, kan du administrera den precis som du vill. Skapa, aktivera och dela händelser/uppdrag/påminnelser och kontakter med andra i samma företagsgrupp. Du kan även redigera händelser, uppdrag, påminnelser och kontakter i både kalender och adressbok.

4. Bättre SPAM-skydd med Spam Experts

Vi har för Email Pro integrerat ett starkare SPAM-skydd och filter än det som används för övriga e-posttjänster. Spam Experts är snäppet vassare än Spam Assasin och du kan själv anpassa SPAM-filtret för att passa dina ändamål och rensa din inbox från det du anser vara spam. Spam Experts erbjuder också en karantänfunktion med ett lättanvänt arbetsflöde.

Sammanfattat är Email Pro för er som behöver en omfattande e-posttjänst på ert företag. Den är enkel att dela, redigera och hantera i både grupp och som privatperson. Kalendrarna kan delas och ansvarig kan redigera olika möten, uppgifter m.m. och det synkroniseras automatiskt för alla involverade. Utöver detta har ni också, självklart, tillgång till vår support där vår fokus är att hjälpa er med era frågor så snart vi bara kan!

Det är ett smart och effektivt verktyg för företagare. Vi hoppas att ni väljer Email Pro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *