Din E-post Startar Här!

Domän ingår

Starter

Starter

Starter

E-postlösningen för en domän, passar för en personlig privat adress eller mindre grupper.

24 kr

63 kr

månadskostnad första året
därefter 63 kr/mån

läs mer

50% rabatt

Business

Business

Business

E-postlösning för större företag, e-handel och hög trafik med affärsmässigt spamskydd och stöd för upp till 10 hemsidor.

121 kr

225 kr

månadskostnad första året
därefter 121 kr/mån

läs mer

Ingår i alla paket

E-post

Obegränsade e-postkonton

Generella

30 dagars öppet köp

Gratis e-post & telefonsupport

Gratis konfiguration

99.9% Uptime

Daglig säkerhetskopiering

Vad ingår i våra e-posttjänster?

Kraftfull webmailsklient

Kraftfull webmailsklient

Alla våra paket inkluderar webmail klienten Roundcube som är fullt utrustad webb baserad e-postklient med responsiv design, lokal adressbok, anpassningsbar signatur med mera. Utöver det erbjuder vi Email Pro och Business paket som använder e-post klienten SOGo för webmail. SOGo är mer lämpad för grupper av användare och ger varje användare möjlighet att hantera flera IMAP-konton via sin webmail, den stöder även hantering och delning av kalendrar, adressböcker, uppgifter samt att skicka och ta emot inbjudningar, redigera kontakter, händelser , etc.

Tjänster för företagsmail

Tjänster för företagsmail

I våra Email Pro och Business paket, har vi kompletterat vår e-posttjänst med ytterligare tjänster, såsom kalender och adressbok, skicka och ta emot inbjudningar, omedelbar enhets/klientsynkronisering, samt användarnas möjlighet att dela objekt inom gruppen. Vår lösning stödjer allt detta, genom det inbyggda hanteringsstödet i den webbaserade mailklienten SOGo och allmänt accepterade protokoll såsom ActiveSync, CardDAV och CalDAv, så att alla e-postklienter (inklusive SOGo) med sådana funktioner kan användas (ex: iPhone-klient, Microsoft Outlook för Windows, Android-klienter, Mozilla Thunderbird/Lightning, Mac Mail/Mac Calender App osv). Med ovanstående funktioner, är det ett kostnadseffektivt alternativ till Microsoft Exchange/Office 365 och G Suite.

Säkerhet och skydd

Säkerhet och skydd

Vi har en avancerad säkerhetsinfrastruktur och policys, med bl.a. kontinuerlig övervakning av inkommande och utgående e-posttrafik och systemuppdateringar, som skyddar oss mot missbruk av våra e-posttjänster. Detta försäkrar oss om att våra delade resurser, såsom servrar, inte blir svartlistade eller överbelastade av processande. Utöver det, är alla e-postkonton som standard skyddade med inbyggt spam-skydd som kommer från den populära open sourcelösningen Spam Assassin som försäkrar att det mesta av spammet fångas innan det når din e-postlåda.

Professionellt spam-skydd

Professionellt spam-skydd

Du får en premiumlösning mot inkommande spam och virus i våra Business paket – Email PRO och Business. Vi har inlett ett samarbete med SpamExperts – den mest avancerade marknadslösningen som scannar och filtrerar din inkommande e-post från spam, virus och phishing med 99,98% precision – innan det når din inkorg. SpamExperts jobbar på domännivå med att skydda alla postlådor som skapas med domänen, vare sig du har en eller tusen e-post-konton. SpamExperts är aktiverat som standard i våra Email PRO och Business-paket och, beroende på paket, kan du ha upp till 3 respektive 5 skyddade domäner. Det finns inga extra kostnader eller begränsningar på antalet postlådor du kan skapa eller använda inom dessa skyddade domäner.

cPanel kontrollpanel

cPanel kontrollpanel

Vår kontrollpanel är navet i er e-posttjänst, panelen som innehåller alla verktyg för hantering av er e-post. Med den kan du hantera e-postanvändare, lagringsutrymme, MX-poster, vidarebefordring av e-post, säkerhetsinställningar och mycket mer.

Hög prestanda och tillförlitlighet

Hög prestanda och tillförlitlighet

Vår infrastruktur ligger i avancerade datacenter och bygger på beprövad hårdvara, från erkända leverantörer såsom Dell och HP. Genom att använda beprövade lagrings-, bearbetnings- och nätverkslösningar säkerställer vi vår bearbetningskapacitet med 99,99% under året. Utöver detta, är våra tjänster balanserade inom ett kluster som undviker enskilda punkter av misslyckande och flaskhalsar, samtidigt som man garanterar hög prestanda för alla e-posttjänster.

Daglig <span class=säkerhetskopiering">

Daglig säkerhetskopiering

Daglig säkerhetskopiering skyddar er tjänst från förlust av viktig information. Den dagliga säkerhetskopieringen genomförs via en dedikerad fiberoptisk anslutning och innehåller all data från hemsida, databaser samt e-post. Vid en eventuell systemkrasch är alla våra kunder garanterade en snabb återställning av sin data.

Förstklassig support

Förstklassig support

Förstklassig support ingår i alla våra tjänster. Om du behöver hjälp som sträcker sig utöver det vanliga, kontakta vår professionella support. Vårt support-team är stolta över att kunna leverera en oöverträffad kundupplevelse. Vi löser inte bara tekniska problem, vi erbjuder även vägledningen du behöver för att lyckas på webben.

Varför väljer våra kunder oss?

Snabb & personlig support

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för din verksamhet. Vi har telefonsupport på svenska, erbjuder 30 dagars öppet köp på våra tjänster och vi tar er feedback på största allvar. Vi ser till att dina tjänster fungerar perfekt och att du får den vägledning du behöver för att lyckas online. Vi tar hand om de tekniska detaljerna så att du kan fokusera din tid och energi på din verksamhet.

99,99% upptid

Vi skyddar din personliga data och motverkar störningar i dina tjänster med de allra bästa verktyg marknaden har att erbjuda mot hackerattacker, botnet och phising. Vår tekniska plattform är optimerad för hastighet, skalbarhet och stabilitet med 99,9% upptid och daglig backup.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om du mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle du stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Varför behöver jag ett e-postpaket?

Att ha en egen e-posttjänst knuten till ert domännamn ger en professionell touch vare sig du hanterar ett stort företag eller ett litet projekt som en hobby.

Hur kan jag använda min e-post?

Precis som du vill! Vi erbjuder en webbaserad e-postklient så att du kan komma åt din e-post var du än befinner dig. Du har även möjlighet att ställa in din e-post i en extern e-postklient så som Outlook eller Mac Mail om du istället föredrar det. Även telefoner och surfplattor kan naturligtvis hantera era skapade e-postadresser fullt ut.

Varför ska jag använda era webbhotell?

Svenska Domäner har erbjudit e-posttjänster sedan 1991 och haft nöjda kunder sedan dess. Den mångåriga erfarenheten vi besitter har byggt en hög teknisk kvalitet kombinerad med en kunnig support som finns där för att hjälpa er med frågor gällande era tjänster.


Bearbetar...