Gratis SSL Certifikat

På väg mot ett säkrare internet

Vi är mycket stolta över att Svenska Domäner nu erbjuder kostnadsfria SSL/TLS-certifikat genom ett partnerskap med Let´s Encrypt. Let´s Encrypt är en ny Certificate Authority (CA) som erbjuder kostnadsfria certifikat med lika hög säkerhet som aktuella betalda certifikat och ger samma HTTPS skydd för er hemsida. De största fördelarna med Let´s Encrypt certifikat är följande:

Kostnadsfritt SSL Certifikat

Let´s Encrypt certifikat ingår vid köp av något av våra webbhotell.

Jag har redan en tilläggstjänst

Det är kostnadsfritt

Ingen betalning behövs, få grundläggande kryptering för din hemsida utan kostnad.

Det är enkelt

Ingen domänvalidering krävs, certifikatet är förinstallerat i ditt nya webbhotell.

Det är automatiskt

Ingen manuell hantering - förnyelsen sker automatiskt i bakgrunden.

Det är säkert

Betrodd av alla vanliga webbläsare, Let´s Encrypt certifikat är lika säkra som aktuella betalda certifikat.

Varför är SSL viktigt?

Säkerhet

Vi är mycket glada över den senaste utvecklingen mot en mer säker webb och vill medverka genom att erbjuda kostnadsfritt SSL skydd för datautbytet på era webbplatser. Säkerhet är en prioritering och det kommer alltid att vara en viktig fråga när det gäller Internet och digital kommunikation

HTTPS mot HTTP

Google har nyligen meddelat att de planerar att klassa alla HTTP sidor som osäkra 2017. Förändringen kommer att påverka de okrypterade webbsidor som tillhandahåller inmatningsfält för känsliga data, såsom lösenord och kreditkortsnummer.

Förbättra er Google Rankning

Google prioriterar HTTPS hemsidor i sin rankning. Hemsidor som använder HTTPS, säkra och krypterade anslutningar börjar få en högre rangordning än HTTP sidor i sökmotorer med anledning av en ny HTTPS signal som används i sökalgoritmen.

Vad ingår i kostnadsfritt SSL certifikat?

Let’s Encrypt certifikat är vanliga domänvaliderande certifikat, funktionellt identiska med alla certifikat som kostar pengar att köpa hos andra leverantörer. Du kan använda dem för alla servrar som använder ett domännamn, t.ex webbservrar. Svenska Domäner erbjuder full integration av kostnadsfria Let’s Encrypt SSL certifikat i alla webbhotell vi säljer. Certifikaten är endast giltiga i 90 dagar, varefter de måste förnyas. Lyckligtvis har vi automatiserat denna process i vår plattform för att säkerställa att du aldrig behöver oroa dig för förfallodatum eller förnyelse av ditt certifikat.

Återkommande frågor

Kan jag använda certifikat från Let’s Encrypt för kod signering och e-post kryptering?

E-postkryptering och kodsignering kräver en annan typ av certifikat än det som tillhandahålls av Let´s Encrypt. För kunder som söker mer avancerade och kompletta SSL lösningar erbjuder vi olika typer av SSL certifikat, du kan alltid hitta ett certifikat som uppfyller dina behov hos oss.

Är certifikat från Let’s Encrypt betrodda av min webbläsare?

Våra Kostnadsfria SSL Certifikat är fullt fungerande digitala certifikat, erkända och betrodda av 99,9% av webbläsarna på marknaden.

Behöver jag ha en dedikerad IP adress?

Ingen dedikerad IP adress krävs för att använda ett certifikat från Let´s Encrypt.


Bearbetar...