Webbhotell

Domän ingår

Starter

Starter

Starter

Webbhotell och e-post på en domän, passar din första personliga hemsida eller en mindre företagshemsida.

24 kr

73 kr

Månadskostnad

Aktivera Weebly Starter nu och spara 16.67 % på webbhotell

Huvudfunktioner

and more
Bästa dealen
50% rabatt

Business

Business

Business

Webbhotell och e-post för flera domäner, passar komplexa hemsidor, e-handel och applikationer med hög trafik.

130 kr

260 kr

Månadskostnad

Aktivera Weebly Starter nu och spara 12.31 % på webbhotell

Huvudfunktioner

and more

*Alla priser visas inklusive moms
*Rabatterat pris gäller endast under den valda betalningsperioden

Ingår i alla paket

Web hosting

WordPress-redo

Hemside­byggare

Dra & släpp-byggare

Mycket anpassningsbar

Lätt att lära sig

Över 200 anpassningsbara mallar

E-post

Obegränsade e-postkonton

Generella

30 dagars öppet köp

Gratis e-post & telefonsupport

Gratis konfiguration

99.9% Uptime

Daglig säkerhetskopiering

Vad ingår i våra webbhotell?

Kraftfull hemsidebyggare

Kraftfull hemsidebyggare

Skapa er webbplats med vår intuitiva dra och släpp hemsidebyggare. Du kommer att få igång hemsidan på några minuter. Glöm nedladdningar eller särskild programvara, vi har alla de verktyg du behöver. Hemsidebyggaren levereras med ett stort urval av färdiga fullt responsiva mallar som du enkelt kan skräddarsy med egen text och bilder. Hemsidebyggaren är GRATIS och den följer med i alla våra webbhotell. SitePro Hemsidebyggare

Installation av 400 gratisappar med ett klick

Installation av 400 gratisappar med ett klick

Med vårt automatiska installationsprogram kan du enkelt installera fler än 400 populära applikationer direkt från din kontrollpanel. Välj den lämpligaste programvaran för er webbplats från en mängd olika kategorier t.ex. bloggar (Wordpress ), Forum (phpBB, MyBB), CMS (Joomla, Drupal), e-handel (Magento, Open, PrestaShop) och många fler.

Kraftfull webmailsklient

cPanel - #1 Kontrollpanel

Om du vill använda dig av cPanel för att hantera ert webbutrymme är våra webbhotell det bästa valet för dig. cPanel är världens mest använda kontrollpanel för hantering av webbsidor och erbjuder en rik uppsättning funktioner som användare alltid kan nå via ett gränssnitt i sin webbläsare. Med cPanel kan du hantera din webbtjänst snabbare även om du inte är en professionell utvecklare.

Gratis SSL

Gratis SSL

Miljontals hemsidor använder SSL-kryptering för att skydda kunders digitala data vid anslutningar och utbyte av information med webbplatsen. Det är viktigt för oss att våra kunder är medvetna om riskerna och till fullo skyddade och vi erbjuder därför gratis SSL-certifikat som standard i alla webbhotell vi säljer. För webbplatser som kräver mer avancerade SSL-konfigurationer stöder vi även certifikat från andra certifikatutgivare.

E-post

E-post

Använd din e-post från vilken enhet eller app/mailprogram som helst med en professionalism tack vare din domänbaserade e-postadress. Njut en kraftfull kontrollpanel (cPanel), parkerade domäner (DNS och e-post), och ett integrerat spamfilter, som tillsammans ger dig full kontroll över dina e-postboxar. Oroa dig inte om du raderat ett e-post av misstag - vår säkra dagliga backup låter dig återhämta e-post närsomhelst. (E-posttjänster är inte inkluderade i paketet "Gratis Hemsida".)

Daglig <span class=säkerhetskopiering">

Daglig säkerhetskopiering

Daglig säkerhetskopiering skyddar er tjänst från förlust av viktig information. Den dagliga säkerhetskopieringen genomförs via en dedikerad fiberoptisk anslutning och innehåller all data från hemsida, databaser samt e-post. Vid en eventuell systemkrasch är alla våra kunder garanterade en snabb återställning av sin data.

Förstklassig support

Förstklassig support

Förstklassig support ingår i alla våra tjänster. Om du behöver hjälp som sträcker sig utöver det vanliga, kontakta vår professionella support. Vårt support-team är stolta över att kunna leverera en oöverträffad kundupplevelse. Vi löser inte bara tekniska problem, vi erbjuder även vägledningen du behöver för att lyckas på webben.

Hög prestanda och tillförlitlighet

Hög prestanda och tillförlitlighet

Vår exklusiva teknologi erbjuder er genuin prestanda och hög tillförlitlighet vilket även medför snabbare responstider för våra kunders hemsidor. Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna inom nätverksteknologin. Ett samarbete som startade 1991 gör dem medvetna om våra kunders förväntningar - snabba och tillförlitliga tjänster vid behov.

Säkerhet och skydd

Säkerhet och skydd

Ständigt uppdaterade säkerhetsskydd samt rutiner hjälper oss att skydda er mot hackers, botnet, phising och spam. Vårt team av tekniker förebygger även framtida attacker genom att övervaka och åtgärda de säkerhetsbrister som kan uppstå.

Varför väljer våra kunder oss?

27 års erfarenhet

2018 är vårt 27:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus.

Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Om du mot förmodan inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi ett villkorslöst 30 dagars Öppet köp. Skulle du stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Vad är ett månadsabonnemang och vad är det bra för?

Är du osäker på hur lång tid du behöver våra tjänster? Vill du inte binda dig ett helt år? Inga problem, vi erbjuder våra kunder månadsabonnemang!

Vad kan jag göra med ett webbhotell?

En webbhotelltjänst ger er möjligheten att skapa både hemsida och e-postadresser. Vi erbjuder olika paket för att uppfylla era behov. Du har alltid möjlighet att flytta upp eller ned ett steg, om du känner att den valda tjänsten inte är anpassad till era behov.

Varför ska jag använda era webbhotell?

Vi är väl medvetna om vikten av att hålla det enkelt men ändå erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi vill att våra kunder ska komma igång så fort som möjligt, både med deras webbsida och e-posttjänster. Vi erbjuder därför en lättanvänd hemsidebyggare för skapande av er hemsida och en 1-klicksinstallation av program där du kan hitta din favorit bland olika CMS system. Det innebär att du har möjlighet att fullt ut skapa och publicera en komplett webbsida som är sparad och tillgänglig oavsett var du befinner dig. Genom vår långa erfarenhet förstår vi att kunder skiljer sig i kunskap och intresse. Oavsett om du bara vill att allt ska fungera eller gå in djupare på de tekniska aspekterna, är vi det rätta företaget för dig.


Bearbetar...