10 verktyg och tillägg för bättre innehåll på WordPress

10 WordPress tillägg för bättre innehåll

WordPress är en fantastisk plattform för bloggande och innehållsskapande överhuvudtaget. Det finns så många verktyg och plugins som tillåter dig skapa en skräddarsydd hemsida utefter dina behov. Det finns till och med WordPress tillägg för bättre innehåll. Dessa är utformade för att antingen hjälpa dig skapa, redigera eller optimera ditt innehåll. I det här inlägget visar vi dig hur du kan skapa ”10X bättre” innehåll med hjälp av utvalda tillägg och verktyg!

Vad är 10X bättre innehåll?

Vad du än söker för online, kommer du att hitta ett potpurri av innehåll. Det kommer att finnas många clickbaits (ex: länkar med overkliga erbjudanden som bara är gjorda för att klicka på), artiklar som svarar på din fråga någorlunda och sen kommer den där artikeln som svarar på din fråga. Den där artikeln som ger dig information att agera på och som du kommer att vilja dela med andra. Det är det sistnämnda som är ”10X bättre innehåll”, eftersom de erbjuder något som är unikt online. De WordPress tillägg för bättre innehåll som vi nämner i detta inlägg är verktyg som kan hjälpa dig med detta! Ditt mål borde vara att skapa sådant innehåll varje gång du skapar något nytt för din hemsida.

Utvalda WordPress tillägg för bättre innehåll

Paper Fellows: Ditt innehåll kan straffas på Google om det innehåller plagiat, även om det är av misstag. Det här verktyget hjälper dig att slippa det genom att dubbelkolla ditt innehåll innan du publicerar det.

Word Stats: Det här pluginet analyserar varje inlägg du skriver och ger dig alla viktiga detaljer. Bland dessa finns ordräkning, nyckelord och läsbarhetsnivåer. Detta kan hjälpa dig att förbättra ditt innehåll från inlägg till inlägg.

Edit Flow: Om du är del av ett team, är det här verktyget det bästa för att hålla kontakten med dina kollegor. Ni kan kommunicera inom WordPress, skapa tidtabeller och jobba på inlägg tillsammans.

CoSchedule Headline Analyzer: Titeln kan vara den viktigaste komponenten i alla inlägg du skapar. Det är det som övertalar besökaren att klicka sig vidare och läsa hela inlägget, och slutligen kanske också konvertera. Detta verktyg analyserar dina titlar och föreslår förbättringar för ökad CTR.

Skitch: Bra bilder bidrar alltid med mycket positivt i både inlägg och hemsidor som en helhet – därför vill du försäkra dig om att alltid få det mesta utav dem. Detta verktyg tillåter dig att skapa anteckningar på ditt bildmaterial, såsom pilar, former och skisser. Du kan på så sätt få fram mer information genom att använda färre ord.

State Of Writing: Skapandet av bra innehåll kräver också att man vet var man kan be om hjälp. Denna sajt är full av skrivarguider som kan hjälpa dig se till att ditt innehåll är tekniskt fläckfritt.

Infogram: Infografer blir alltmer populära och erbjuder ett intressant sätt att presentera något som ofta uppfattas som väldigt tråkigt och torrt – siffror. Detta plugin hjälper dig att skapa grafer och infografer som stödjer din fakta. Det bästa med det är att det är helt gratis.

Paper: Skapa enkla men effektiva bilder för vad du än har för ändamål med detta verktyg. Bra bilder är viktigt, så ha det här verktyget nära till hans när du skapar innehåll.

PrePost SEO: Om du behöver lite hjälp med sökordsoptimeringen innan du publicerar, kan du ta hjälp av detta plugin. Det kommer att gå igenom allt från nyckelordsdensitet till äktheten i din text. Varje bloggare bör ha detta verktyg eller exempelvis Yoast SEO Premium installerat på sin sida.

YouTube Embed Plugin: Att bädda in videor från YouTube är ett bra sätt att använda videomaterial på din blogg eller hemsida. Detta verktyg hjälper dig att finjustera hur de används, samt till en viss del hur de ser ut och vad som spelas.

Det tar lite tid och ork, men du kan definitivt förbättra din sajt med hjälp av dessa WordPress tillägg för bättre innehåll. Du kommer att förvånad över hur många fler läsare och besökare du kan få genom att bara använda dessa verktyg. Och det kommer dessutom att bli mycket lättare att skapa innehåll som folk vill både läsa och dela.

Det vackra och tuffa med WordPress är att möjligheterna är oändliga. Det viktigaste är att testa sig fram och hitta pluginsen och verktygen som passar dig och din hemsidas ändamål bäst. På så sätt kommer du att skapa en skräddarsydd hemsida som är enkel att sköta och dessutom rolig att sköta – för du har skapat den helt själv. Testa WordPress tillägg för bättre innehåll idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.