Registrera en domän

Domänpriser vid nyregistrering

Kampanj .biz
48.75 kr
Kampanj .se
125 0 kr
Kampanj .com
140 0 kr
Kampanj .nu
125 0 kr
Kampanj .eu
115 kr
Kampanj .org
160 kr
Kampanj .net
155 kr
Kampanj .info
205 kr
Kampanj .dk
230 kr
Kampanj .biz
215 kr
Kampanj .nl
115 kr
Kampanj .pro
205 kr
Kampanj .tv
400 kr
Kampanj .cc
340 kr
Kampanj .name
190 kr
Kampanj .in
190 kr
Kampanj .mobi
225 kr
Kampanj .se
375 250 kr
Kampanj .com
420 280 kr
Kampanj .nu
375 250 kr
Kampanj .eu
345 kr
Kampanj .org
480 kr
Kampanj .net
465 kr
Kampanj .info
615 kr
Kampanj .biz
645 kr
Kampanj .pro
615 kr
Kampanj .tv
1 200 kr
Kampanj .cc
1 020 kr
Kampanj .name
570 kr
Kampanj .in
570 kr
Kampanj .mobi
675 kr
Kampanj .tech Ny
1 680 kr
Kampanj .site Ny
1 050 kr
Kampanj .date Ny
1 050 kr

*Alla priser visas inklusive moms
**Priset gäller för första årets registrering

Vad är ett DNS konto?

Ett DNS konto ger er möjlighet att kontrollera alla era domäners DNS inställningar från en kontrollpanel. I tjänsten ingår hantering av obegränsat antal DNS zoner för alla era domännamn, obegränsat antal parkerade domäner (alias), 1 e-postkonto kopplat till en av era domäner med 250MB lagringsutrymme och obegränsat antal vidarebefordringar av e-post.

Kom igång

Varför flytta ett domännamn till Svenska Domäner?

Vi gör det lätt att flytta ert domännamn till oss oavsett om du har ditt tjänstepaket samlade hos en annan leverantör eller vill ta del av Svenska Domäners låga registreringspriser. Du kommer då få ta del av vår världsomspännande infrastruktur och 27 års erfarenhet av domänhantering.

Det finns ingen anledning att vänta med din flytt av domänen till Svenska Domäner. Den kvarvarande registerperioden följer med domännamnet vid flytten och dessutom förnyas domänen för ytterligare 1 år (förnyelsen gäller ej .SE och .NU). tex. om er domän har förfallodatum 21 Oktober, 2018 kommer den efter flytt att ha förfallodatum 21 Oktober, 2019.

Flytta ditt domännamn

Varför väljer våra kunder oss?

27 års erfarenhet

2018 är vårt 27:e år i branschen. Vi besitter en gedigen kunskap och erfarenhet uppbyggd via många långvariga kundrelationer. Genom åren har vi belönats med tilliten från tusentals kunder, där några av världens största företag återfinns.

Hög säkerhet

För Svenska Domäner innebär säkerhet inte bara att skydda integriteten för er data. Vi skyddar även era tjänster från störningar med det allra bästa och senaste inom skydd mot hackerattacker, botnet och phising.

Tillförlitlighet

Under våra 27 år har vi varit med om många teknologiska förändringar men en sak har aldrig förändrats, engagemanget i våra kunders framgång. Från de minsta projekten till fullskaliga företagsverksamheter, vi har tjänsten som passar er perfekt.

Vår garanti

På Svenska Domäner månar vi om att skydda kundens integritet inom ramen för gällande lagar. Vår målsättning är att tillhandahålla tjänster och service med kunden i fokus. Vårt kunniga team är redo att leverera förstklassig support gällande domännamn, webbhotell, e-post, SSL och övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att göra våra produkter prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets men kompromissar inte gällande kvalitet eller service för att uppnå detta mål. Skulle du stöta på problem eller har frågor kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa er på bästa sätt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Återkommande frågor

Hur förnyar jag mitt domännamn för en längre period?

För att förnya er domän en längre period (längre än 3 år) vänligen kontakta vår support via mail och ange domännamn samt önskad registerperiod.

Varför ska jag registrera min domän hos er?

Svenska Domäner har lång erfarenhet av domännamn och webbhotell. Sedan bildandet av bolaget år 1991, har vi alltid strävat efter att hålla våra kunder nöjda och glada. Med våra höga kvalitetskrav gällande levererade tjänster, kunniga supportavdelning och viljan att alltid ge våra kunder en utmärkt upplevelse, är vi idag en av de ledande aktörerna på marknaden. Företaget är en ackrediterat registrar hos IIS vilket ger oss rätten att sälja .SE och .NU domäner utan mellanhänder och därmed erbjuda våra kunder domänregistreringar till självkostnadspris. För övriga toppdomäner som vi erbjuder gäller samma policy att våra kunder endast betalar självkostnadspriset som vid registreringen gäller hos leverantören.

Vad kan jag göra med ett domännamn?

En registrering av ett domännamn ger er de exklusiva rättigheterna att använda just det domännamnet. För att skapa er webbplats måste du först äga rättigheterna att använda ett domännamn som används för att besökare ska hamna på rätt sida när de skriver in ditt domännamn i sin webbläsare. Det är även möjligt att registrera ett domännamn utan att ha ett webbhotell kopplat till det. Detta görs ofta av kunder som tänker starta projekt eller liknande vid ett senare tillfälle och ännu inte är i behov av ett webbhotell med tillhörande tjänster.


Bearbetar...