Bearbetning pågår

Kunskapscenter

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en plats som kan användas för att, bland annat, ladda upp er hemsida eller skapa e-postadresser. Beroende på vilket webbhotell ni köper från oss får ni tillgång till olika mängd utrymme och funktioner.

Ett webbhotell är en typ av internetutrymme som lagrar er hemsida för att göra den synlig för andra besökare på Internet.

Hemsidor lagras, på särskilda datorer som kallas servrar. Varje hemsida behöver lagras på ett webbhotell för att synas på internet.

Webbhotell är en tjänst som tillhandahåller lagringsutrymme på Internet för hemsidor - ett företag som har servrar, och hyr ut utrymme på dessa servrar till människor som vill att deras hemsidor ska synas på webben. Ett Webbhotell tillhandahåller teknisk support för er tjänst och ser till att er hemsida är synlig 24/7 och fungerar smidigt.

Varför ska jag använda era webbhotell?

Oavsett om ni är en oberoende bloggare, litet eller stort företag är våra webbhotell skräddarsydda för att uppfylla era behov med en rik uppsättning funktioner och flexibla betallösningar. Genom att välja Svenska Domäner Stockholm som er leverantör kommer ni att ha möjlighet att bygga er hemsida på en kraftfull, pålitlig och säker infrastruktur med 99,9% upptid. Vi erbjuder därför en lättanvänd Hemsidesbyggare för er hemsida och automatisk 1-Klicksinstallation av ert favorit CMS-program. Det innebär att ni kan skapa och publicera en färdig hemsida som är sparad och tillgänglig från vilken plats som helst där ni befinner er.

Åren av erfarenhet har fått oss att förstå att människor skiljer sig i kunskap och intressen. Oavsett om ni bara vill att det ska fungera eller vill fördjupa er i de tekniska aspekterna, är vi företaget för er.

Prova oss utan risk med vårt 30 dagars öppet köp!

100% tycker att artikeln var hjälpsam.

Logga in för att ge oss feedback