Jag kan inte ansluta till min inkommande eller utgående e-postserver

Om du inte kan skicka eller ta emot e-postmeddelanden bör du först kontrollera internetanslutningen för enheten som försöker ansluta till din e-posttjänst, till exempel genom att surfa på några webbsidor som du inte har besökt på ett tag, för att se till att det verkligen är ett problem med din e-post.

Den andra saken du ska göra är att verifiera att din e-postklient är konfigurerad korrekt. Du kan göra det genom att granska våra E-post - Guider.

En av de vanligaste anledningarna till att klienten inte ansluter till din e-post beror på fel användarnamn eller lösenord. Du bör vara uppmärksam på användarnamnet (e-postadressen) eftersom man ofta missar att skriva den fullständiga
e-postadressen, vilket inkluderar användare och domännamn, dvs användare@exempel.com. Om användarnamnet är korrekt, dubbelkolla ditt lösenord och se till att inte få med ett mellanslag om du kopierar och klistrar in lösenordet i inställningarna.

En annan möjlig anledning till varför du inte kan komma åt ditt e-postkonto kan förklaras av blockerad IP-adress och vi rekommenderar att du går igenom vår artikel som beskriver flera steg du kan vidta för att felsöka problemet.

Slutligen, om inget av ovanstående löser problemet och du fortfarande har problem med att ansluta till ditt e-postkonto, bör du kontakta vår supportavdelning där vår hjälpsamma personal hjälper dig ytterligare.

100% tycker att artikeln var hjälpsam.

Logga in för att ge oss feedback


Bearbetar...