Vad är en multidomäntjänst?

Multidomäntjänsten ger er möjlighet att hantera flera domäner i er tilläggstjänst. Förutom primärdomänen kan ni lägga till Parkerade och Tilläggsdomäner.

Hantering av alla domäner från samma plats

Det finns ingen anledning att hoppa mellan ett flertal tilläggstjänster för att hantera dns poster, e-post vidarebefordring eller web omdirigering för domäner. I alla våra multidomäntjänster (DNS, E-post, Professional, Businesss), hanteras allt detta i en tilläggstjänst för alla era Parkerade och Tilläggsdomäner.

Bortsett från fördelarna med hanteringen, tillkommer även ekonomiska fördelar.

Flera unika e-postadresser

Det finns ingen anledning att hoppa mellan ett flertal tilläggstjänster för att hantera e-postadresser för olika domäner. Alla våra multidomäntjänster har stöd för unika e-postadresser för domäner som distribueras i tilläggstjänsten.

Den enda skillnaden mellan tilläggstjänsterna är antalet e-postadresser som ingår (1 för DNS och obegränsat för E-post, Professional och Business).

Flera unika hemsidor

Det finns ingen anledning att hoppa mellan ett flertal tilläggstjänster för att hantera unika hemsidor för olika domäner. Vissa multidomäntjänster (Professional och Business) ger er möjlighet att ha flera unika hemsidor i samma tilläggstjänst.

Äkta pekningar (alias) mot er hemsida

Det finns ingen anledning att hoppa mellan konton och definiera web omdirigeringar mot er hemsida som ändrar den av kunden angivna domänen till er hemsidesadress. Vissa multidomäntjänster (Professional och Business) ger er möjlighet att definiera äkta alias domäner för era unika hemsidor som finns lagrade i tilläggstjänsten.

Jämfört med web omdirigering, domän alias är som en annan domän för hemsidan vilket innebär att när någon öppnar en hemsida med alias domänen, omdirigeras besökaren inte till hemsidans verkliga domän utan stannar på den angivna domänen.

100% tycker att artikeln var hjälpsam.

Logga in för att ge oss feedback


Bearbetar...