Vad är skillnaden mellan Premium och Billiga domäner?

Billiga domäner är domännamn som har registrerats till självkostnadspris. Alla domäner som är registrerade efter 2016-11-17 är Billiga domäner. Billiga domäner kan inte registreras med en, tre eller sex månaders betalningsperiod.

Premium domäner är domännamn som inte har registrerats till självkostnadspris. Alla domäner som har registrerats före 2016-11-17 och inte har konverterats till Billiga är fortfarande Premium domäner. Premium domäner debiteras även fortsättningsvis enligt den vid registrering av domänen aktuella prislistan tills innehavaren konverterar domänen till Billig domän.

Observera att benämningarna "Billig domän" och "Premium domän" endast används för att våra kunder lättare ska förstå skillnaden mellan dem. I detta fall, Med Premium domän t.ex, menas det inte att domänen har registrerats av någon annan och att den är tillgänglig för försäljning.

Vad ingår i en Premium domän?

- registreringen av domännamnet;
- fullständig DNS hantering och vidarebefordringar med ett kostnadsfritt Domänkonto (tillgängligt på begäran);
- administrativa tjänster knutna till domänen så som överlåtelse till annan innehavare.

Vad ingår i en Billig domän?

- registreringen av domännamnet;
- grundläggande DNS hantering (hantering av namnservrar).
- avgift för administrativa tjänster knutna till domänen så som överlåtelse till annan innehavare debiteras enligt vår prislista.

Hur kan ni dra fördel av vår nya prissättning?

Under alla omständigheter, kommer ni att få fördelar med vår nya prissättning. Istället för att betala ett högre pris för en Premium domän kan ni enkelt konvertera den till en Billig domän. Oavsett om ni har en eller flera domäner som konverteras till Billig domän kommer ni att spara pengar och ni kommer att ha fördelen av att hantera domänerna från en enda kontrollpanel.

60% tycker att artikeln var hjälpsam.

Logga in för att ge oss feedback


Bearbetar...